• ‘BEYLİKDÜZÜ EMİN ELLERDE HİÇ ENDİŞENİZ OLMASIN’

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık ile birlikte Beylikdüzü halkıyla buluştu. Kılıçdaroğlu coşkulu kalabalık karşısında Çalık’a olan güvenini belirtirken Çalık ise, “Beylikdüzü’nde ki bütün kazanımlarımızı artırarak hedef büyüterek devam edeceğiz.” dedi.

  • CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP 3.bölge milletvekilleri Sinan Özdemir, Ali Şeker, Mehmet Bekaroğlu, Erdoğan Toprak, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Taşkın Özer ve ilçe teşkilatıyla birlikte Beylikdüzü halkıyla buluştu. Çalık, yaptığı konuşmada Beylikdüzü’nde mutluluğu vatandaşlarla planlayacaklarını vurgularken Ekrem İmamoğlu’na çıktığı yolda başarılar diledi.

    Çalık: Beylikdüzü’nü ortak çabayla yönetmeye devam edeceğiz

    Konuşmasına Genel Başkan Kılıçdaroğlu, il ve ilçe teşkilatlarına teşekkürlerini ileterek başlayan Çalık, “Beylikdüzü başardı yine başaracak hiç kimsenin endişesi olmasın. Beylikdüzü’nde hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkesi bu sürecin içine katarak ortak çabayla yönetmeye devam edeceğiz. Beylikdüzü’nde ki bütün kazanımlarımızı artırarak hedef büyüterek devam edeceğiz. Beylikdüzü mutlu insanların yaşamaya devam ettiği bir ilçe olmaya devam edecek. Mutluluğu bu kentte hep birlikte planlayacağız. Beylikdüzü emin ve ehil ellerde hiç endişeniz olmasın. Benim güzel kardeşim Sayın Ekrem İmamoğlu da inşallah Pazartesi’den itibaren İBB’yi en iyi şekilde yönetecek bir yönetici olacak ve 39 ilçeye aynı anlayışı getirecek. Bazılarının yeni fark ettiği vadileri inşallah 20 milyon metrekare ile İstanbul’un tamamına yayacak.” ifadelerini kullandı.

    İmamoğlu: Bütün mahallelere eşit hizmet Mehmet Murat Başkanımızla devam edecek

    Konuşmasına Beylikdüzülü komşularını selamlayarak başlayan Ekrem İmamoğlu, “Bütün İstanbul’da ben sizi, siz de beni anlatıyorsunuz. Mehmet Murat Çalık başkanım size emanet. Bütün mahallerimize eşit hizmet onunla devam edecek. Ben de İstanbul’dan, zaten evim de burada sizin gibi denetleyeceğim başkanımızı” diye konuşarak 31 Mart’ta hem İstanbul’da hem Beylikdüzü’nde seçimi kazanacaklarını söyledi.

    Kılıçdaroğlu: Mehmet Murat Çalık’a inanıyor ve güveniyoruz

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, “Hem İstanbul’a hem de Beylikdüzü’ne baharı getireceğiz. Ekrem İmamoğlu’nun bıraktığı bir koltuk var oraya Mehmet Murat Çalık gelecek. Görüyorsunuz o da genç, yakışıklı, tuttuğunu koparan ve Beylikdüzü’nde sizlere hizmet edecek. Her iki belediye başkan adayımızı sizlere emanet ediyoruz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir