• Beylikdüzü’nde YSK tercih günleri başlıyor

    Beylikdüzü’nün üç noktasında gençlere ücretsiz tercih danışma hizmeti verecek. Beylikdüzü’nde ikamet şartı aranmayan ve 23-29 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek tercih günlerinde öğrenciler, her biri alanında uzman rehber öğretmenlerden bilgi alabilecekler.

  • Üniversite adayı gençlerin heyecanla beklediği Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Öğrencilerin bu heyecanına ortak ve destek olan Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren KÜLTÜRSEM ise, her yıl olduğu gibi bu yıl da gençlerin gelecekleri için atacakları en önemli adımlardan biri olan YKS tercihlerinde onlara destek oluyor. KÜLTÜRSEM YKS’ye giren gençlerin tercihleri, puanları, başarı sıralamaları ve üniversitelerin kontenjanları gibi kriterlerin yanı sıra ilgi ve yeteneklerine göre doğru bir şekilde tercih yapabilmeleri noktasında gençlere ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek.

    Beylikdüzü’nün üç noktasında kurulacak

    Beylikdüzü’nde ikamet şartı aranmayan ve 23-29 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek tercih günlerinde öğrenciler, her biri alanında uzman rehber öğretmenlerden bilgi alabilecekler. Öğrenciler belirtilen tarihler arasında hafta sonu da dahil olmak üzere; Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi ile Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nden 09:00 – 17:00, Yaşam Vadisi Sanatla Yaşam Atölyeleri alanında ise 18:00 – 21:00 saatleri arasında danışmanlık hizmeti alabilecekler. Beylikdüzü Belediyesi’nin her zaman olduğu gibi gençlerin ihtiyaç duyduğu her alanda onlara destek olduklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da, öğrencilerin doğru ve yerinde karar verebilmeleri adına gençleri Beylikdüzü’nün üç noktasında kurulacak olan YKS Tercih Günleri standlarına davet etti.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir