• Binali Yıldırım müjdeyi verdi… Cezalar kaldırılacak

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden kaçak geçiş yapan araçlarla ilgili konuşarak, "İBB ile konuştuk, düzeltilecek" dedi.

  • Cumhur İttifakı İstanbul adayı Binali Yıldırım 23 Haziran İstanbul seçimleri ve 15 Temmuz Şehitker Köprüsü’nden kaçak geçiş yapan araçlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yıldırım, geçiş ihlalleri için kesilen cezaların düzeltileceğini söyledi.

    Binali Yıldırım’ın açıklamalarından satır başları:

    “ORTAK PROGRAMLAR GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

    “Malum cumhur ittifakına devam ediyoruz. Sayın Bahçeli İstanbul’da kampanyasını, faaliyetlerini sürdürecek biz de aynı şekilde bazı ortak programları gerçekleştireceğiz.

    “İBB İLE KONUŞTUK, DÜZELTİYORLAR”

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yasak geçişlerle ilgili hayli cezalar oluşmuştu. Bu cezalar yapılan bir düzenlemeyle kaldırılmıştı. Ondan sonraki uygulamalarda da yine bazı yanlış anlaşılmalardan dolayı yine cezalar kesilmeye başlamış. Birinci sınıf araçlar; Doblo ve benzeri hariç diye UKOME kararı olduğu için ceza yazılmaya başlanmış… Bu kararı da İBB ile konuştukdüzeltiyorlar, inşallah bundan böyle birinci sınıfa giren taksi, doblo benzer araçlar olsun herhangi bir şekilde cezalı geçiş sayılmayacak. Böylece vatandaşlarımızın mağduriyeti bitmiş olacak. İBB, Pazartesi toplantısında yine İstanbul’u ilgilendiren AK Parti grubunun önerileri var, onları görüşecek.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir