• BİR CAN BİR UMUT

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bir Can Bir Umut Serebral Palsili Çocuklar Derneği üyesi kadınlara verdiği kahvaltıda, ”Dünyanın belki de en çok emek harcayan kadınları, özel çocuklarımızın anneleridir” dedi.

  • Bir Can Bir Umut Serebral Palsili Çocuklar Derneği’nin “Mart ayı, farkındalık ayı” etkinlikleri kapsamında Bakırköy Belediyesi Milli Mücadele Eğitimciler Lokali’nde özel çocuklarımızın anneleriyle buluşan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu duygularını şu şekilde belirtti: ”Burada belki de dünyanın en çok emek harcayan kadınları olan özel çocuklarımızın anneleriyle bir araya gelmekten büyük onur duydum. Biz belediye olarak tüm engelli gruplarının sorunlarının çözümü noktasında destek olmaya gayret gösteriyoruz. Özel çocuklarımızın sosyal hayatın içinde, yönetimin içinde, istihdamın içinde diğer yurttaşlar gibi yer almaları için elimizden gelen tüm çabayı artırarak göstermeye devam edeceğimizin sözünü siz değerli annelerimizin huzurunda tekrarlıyorum.”

     

    Kahvaltıya özel çocuklarımızın annelerinin yanı sıra; Türkiye Kas Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Coşkun Özdemir, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş, Bir Can Bir Umut Serebral Palsili Çocuklar Derneği Başkanı Cansel Kirman, Bakırköy Zihinsel Engelli Çocuklar Derneği Başkanı Nurgen Eryavuz ve Galatasaray Spor Kulübü Basketbol Takımı altyapı yöneticileri ve hocaları da katıldı.

    Kahvaltının sonunda Dernek Başkanı Cansel Kirman, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na derneğe katkılarından dolayı plaket sundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir