• Büyükçekmece’de Cumhur İttifakı’nın adayı kazanacak

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükçekmece İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı. Programda konuşan Başkan Uysal, “Cumhur İttifakı ile AK Parti ve MHP’de olmayan bir belediye kazanılmış olacak. Cumhur İttifakı’nın adayı kazanmış olacak. Cumhur İttifakı ile 31 Mart’ta Büyükçekmece’nin geleceği kazanılacak.” ifadelerini kullandı.

  • İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mevlüt Uysal bugün de Milliyetçi Hareket Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı organizasyonuna katıldı. Programa, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın ile birlikte AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı üyeleri katıldı.

    CUMHUR İTTİFAKI HERHANGİ BİR İTTİFAK DEĞİLDİR
    Milliyetçi Hareket Partisi’nin 50.kuruluş yılını kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Mevlüt Uysal, Cumhur İttifakı’nın sadece genel ve yerel seçimler için yapılmadığının altını çizdi. Başkan Uysal konuşmasına şöyle devam etti: “Cumhur İttifakı herhangi bir ittifak değildir. Cumhur İttifakı her şeye rağmen devletin bekası adına, ülkenin geleceği adına, neslimizin geleceği adına fedakârlıklarla bir araya gelinen, omuz verilen ve bundan sonra da devletin ayakta kalması adına ayakta kalacak bir ittifaktır.”

    CUMHUR İTTİFAKI’NIN ANADOLUYA YANSIMASI OLACAK
    Büyükçekmece’de Cumhur İttifakı’nın yapacağı çalışmaların Anadolu’ya örnek olacağını vurgulayan Başkan Uysal, “Cumhur İttifakı olarak 31 Mart’ta seçime giriyoruz. Önümüzdeki 50 gün süre içerisinde yapacağımız çalışmalar ülkemizin geleceğini etkileyecektir. Eğer İstanbul’da Büyükçekmece’de Cumhur İttifakı’nın uygulamasını en iyi şekilde ortaya koyabilirsek inanıyoruz ki bunun Anadolu’ya yansıması olacaktır. İstanbul her siyasi parti için önemli. İstanbul’da yapılan çalışmalar her zaman Anadolu’ya örnek teşkil etmiştir. Yapılan uygulamalar ölçü kabul edilmiştir.  Cumhur İttifakı’nın bu dönemde yapacağı çalışmalar da başka il ve ilçelere yapılan çalışmalara örnek olacaktır. Bu çalışmaların ülkemizin geleceğine ve ittifakın geleceğine etkisi olacaktır. Bekamız adına da çok şeyi değiştireceğini inanıyorum” diye konuştu.

    -CUMHUR İTTİFAKI’NIN EN İYİ NETİCESİ BÜYÜKÇEKMECE’DE ÇIKMIŞ OLACAK
    Başkan Uysal, Cumhur İttifakı’nı Büyükçekmece’de en iyi şekilde uygulamak için uygun zemin olduğunu belirterek şöyle devam etti: “Büyükçekmece ne AK Parti’de ne de MHP’de. Büyükçekmece’yi kazanırsak bilin ki Cumhur İttifakı’nın en iyi neticesi Büyükçekmece’de çıkmış olacak. Türkiye’nin birçok yerinde MHP’den veya AK Parti’den olmayan belediyeler Cumhur İttifakı’na geçmiş olacak.

    Başkan Uysal, “İnşallah önce ilçemiz adına sonra İstanbulumuz adına sonra ülkemiz adına ve aynı zamanda dünya mazlumları adına hayırlı olur. İnşallah birlikte yapacağımız çalışmanın, neticeyi değiştireceğine inanıyorum” İfadelerini kullandı.

    DEVLETİN AYAKTA KALMASI ADINA, CUMHUR İTTİFAKI AYAKTA KALACAK BİR İTTİFAKTIR
    Cumhur İttifakı’nın devletin bekası ile ilgili olarak endişe duyanlara heyecan kaynağı olduğunu anlatan Uysal, “Türkiye’de her insanın ruhunda muhakkak Milliyetçilik duygusu vardır, vatan sevgisi vardır. Bu ittifak eğer Büyükçekmece’de bizim şuanda MHP ve AK Parti’ye oy vermeyen insanlarda da bu duyguları açığa çıkarabiliyorsa, bu duyguları harekete geçirebiliyorsa inanıyoruz ki Türkiye’deki ittifakın kökleşmesinde, sağlamlaşmasında ülkenin geleceği adına, devam etmesine çok ciddi katkı sağlayacaktır. Cumhur İttifakı ülkede herkese moral kaynağı, ümit kaynağı olacak. Bunu başarabiliriz” şeklinde konuştu.

    Programda konuşan MHP İstanbul Mehmet Bülent Karataş’ta, “Bir 15 Temmuz yaşanmış. Ardından 7 Ağustos ruhu ile devam etmiş. 16 Nisan’da taçlanmış. 24 Haziran’daki sonuçla zafere ulaşmış ve inşallah 31 Mart’ta da aynı zaferle de sonuçlanacaktır” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir