• Büyükçekmece’de EYOP kurs kayıtları devam ediyor

    Binlerce vatandaşa okuma - yazma öğreterek eğitimini yarıda bırakmış veya hiç okula gitmemiş vatandaşlara kurs imkanı Evden Yeniden Okula Projesi (EYOP) kursları bu yıl 16 Eylül’de başlıyor.

  • Yaşlısı, genci 7’den 70’e ücretsiz eğitim veren EYOP kapsamında ders alan yüzlerce vatandaş temel ortaokul ve lise derslerinde eğitim görüyor.

    12 branşta eğitim veren EYOP, hafta içi her gün Büyükçekmece Meslek Edindirme Kursları (BMK) binasında vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor.

    “Kapılarımız vatandaşlarımıza her zaman açık”

    EYOP kapsamında çok sayıda öğrenciye okuma ve yazma öğrettiklerini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün şu şekilde konuştu: “Ülkemizin en çok ihtiyacı olan şey eğitim. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımıza ücretsiz Meslek Edindirme Kursu ve EYOP hizmeti sunuyoruz. Eğitimlerin ardından kursiyerlerimizin bir yerlere geldiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Özellikle çalışmayan ev hanımlarımız için muhteşem bir fırsat. Okulunu yarıda bırakmış, okuma – yazma öğrenmek isteyen çok sayıda vatandaşımıza destek oluyoruz. Kapılarımız vatandaşlarımıza her zaman açık. Yeni dönemde tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum.”

    Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar 444 0 340, 883 40 00 ve 883 35 89 numaralı telefonu arayabilir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir