• Büyükçekmece’ye DEVA olacak!

    Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Büyükçekmece İlçe Başkanı Dr. Ekrem Yılmaz oldu. DEVA Partisi İstanbul'un 12 ilçesinde teşkilatını kuracak olan ilçe başkanlarını sosyal medyadan kamuoyu ile paylaştı.

  • Deva Partisi İstanbul İl Başkanı Gürol Ayan’ın elinden mazbatasını alarak Büyükçekmece’de partinin ilçe teşkilatını kurmak için kolları sıvayan Dr. Ekrem Yılmaz ilk basın açıklamasını Gazete Damga’ya yaparak ‘DEVA ülkemizde ve Büyükçekmece’de geleceğe iz bırakacak politikalar geliştirecek, bizler de katkı sunmaya çalışacağız’ dedi…

    ‘Siyasete ilk adımım oldu’

    Özel Medicell Tıp Merkezi Kurucusu olan Dr. Ekrem Yılmaz ilk defa aktif siyaset yapacağını kaydederek şunları söyledi; ‘1966 Artvin doğumluyum. Lise öğrenimimi memleketimde tamamladım. 1990 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. Önce memleketimde sonra 15 yıl Erzurum Aşkale’de pratisyen hekimlik görevlerinde bulundum. 2005 yılında İstanbul’da görevime devam ederek sonrasında şimdi Yönetim Kurulu Başkanı olduğum Özel Medicell Tıp Merkezi’ni kurdum. Daha önce hiç aktif siyaset girişimim olmadı. Ancak insan bir süre sonra bilgisini, birikimini, imkanlarını paylaşmak istiyor, ülkesi için, çocukları için, insanlık için birşeyler yapmak, geleceğe katkı sunmak istiyor. Ben de gerek sağlık sektöründe ülkeme katkı sunmak için, gerek yaşadığım bölge insanlarına kol kanat olmak için aktif siyaset yapmaya karar verdim. Bu kararı almamda bir anlamda Sayın Ali Babacan’ın ortaya çıkarak parti kurma çalışmaları içerisinde yaptığı konuşmalar da oldu.’ Diye konuştu.

    ‘Liyakat birinci sırada’

    Deva Partisi camiasına adım attığında gördüm ki, burada gerçekten liyakate önem verilmekte, kendi işinde başarılı olanlar, kendi ayakları üzerinde duranlara yönetici görevi verilmekte, diye sözlerini sürdüren Dr. Yılmaz biz de en kısa sürede bu prensibi ölçü alarak Büyükçekmece ilçe teşkilatımızı kurarak halkımızın karşısına çıkacağız. Büyükçekmece için yapıcı politikalar geliştireceğiz.’ Diye kaydetti.

    İstanbul’un 12 kurucu ilçe başkanı açıklandı

    Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İstanbul’daki kurucu ilçe başkanlarını açıklamaya başladı. İlk etapta 12 ilçe için atamalar yapıldı. Genel Merkez Teşkilat Başkanı Nihat Ergün, Genel Merkez Hukuk ve Adalet İşleri Başkanı Mustafa Yeneroğlu, İstanbul İl Başkanı Gürol Ayan ve İstanbul İl Teşkilat Başkanı Cengiz Sunar’ın katıldığı bir mazbata töreni düzenlendi.

    Törende konuşan Genel Başkan Yardımcısı  Nihat Ergün, ilçe başkanlarına başarı dileyerek onlardan beklentilerinden bahsetti. Mazbataların takdimindeki fotoğraf çekimlerinin ardından bugün ilçe başkanlarının yetkilendirildiği sosyal medya aracılığı ile kamuoyu ile paylaşıldı.

    Eyüpsultan İlçe Başkanı Arife Yıldırım ilk açıklanan isim oldu. Ardından Büyükçekmece İlçe Başkanı Dr. Ekrem Yılmaz, Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Karabalık, Sancaktepe İlçe Başkanı Mutalip Geçer, Maltepe İlçe Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu, Fatih İlçe Başkanı Celalettin Bulunmaz, Küçükçekmece İlçe Başkanı Kaan Engin Özaydemir, Kağıthane İlçe Başkanı Lider Parlakyıldız, Bakırköy İlçe Başkanı Mehmet Emin Aslan, Sultangazi İlçe Başkanı Tarkan Yolat, son olarakta bir başka kadın ilçe başkanı olan  Sarıyer İlçe Başkanı Aylin Arıkan kamuoyuna duyuruldu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir