• ÇALIK: HEDEFE BİRLİKTE KOŞACAĞIZ

    Beylikdüzü Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Hz.Hamza Camii Taziye Evi ve Çok Amaçlı Salon ile yenilenmiş Anarşalılar Parkı’nın açılışına katılan CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü vatandaşının acılarına da, sevinçlerine de her zaman ortak olacağını ve bu yönde yapılacak hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

  • Beylikdüzü Belediyesi’nin ilçeye kazandıracağı 25 eserden biri olan Hz. Hamza Camii Taziye Evi ve Çok Amaçlı Salonu ile yenilenmiş haliyle Anarşalılar Parkı’nın açılışı Beylikdüzü Başkan Vekili Ömer Şatır, CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Turan Taşkın Özer, ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Açılıştaki konuşmasında acılara da sevinçlere de her zaman ortak olacaklarını belirten CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Çalık, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

    Acılarımız da sevinçlerimiz de bir

    Açılıştaki konuşmasına tüm duyguları birlikte yaşamanın kendisi için ne denli kıymetli olduğunu belirterek başlayan CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, “Mesele aslında gönlü geniş tutabilmekte… Bizim gönlümüzün ne kadar geniş olduğunu da buradaki kalabalıktan görüyorum. Acılar paylaşıldıkça azalıyor, sevinçler paylaşıldıkça çoğalıyor. Acı anlarımızda da bir arada acılarımızı paylaşacağımız bu mekanı umarım en iyi şekilde değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

    “Hedefe birlikte koşacağız”

    Birlik ve beraberlik içerisinde güzel günlere ulaşılacağını vurgulayan Çalık, “Umarım bu toplum bir gün birlikte hedefe koşmaya öğrenecek. Bunu elbirliğiyle, bütün siyasi partilerle ve bu memleket için yüreği çarpan herkesle birlikte yapacağız. Burada emeği geçen, buranın yapılmasına katkı sağlayan herkese ve en başta siyasi kararlılık gösterip buradaki yatırımın gerçekleşmesini sağlayan başkanımız Ekrem İmamoğlu’na da huzurunuz da teşekkür ediyorum. Allah yolunu açık etsin. Hayırlı uğurlu olsun” sözleriyle konuşmasını noktaladı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir