• ÇATALCA’DA BAHAR TEMİZLİĞİ

    Çatalca Belediyesi, baharın ilk demlerini yaşadığımız şu günlerde geleneksel temizlik kampanyasına başladı. Mayıs ayında başlayan “Bahar Temizliği Kampanyası” kapsamında, ilçe mahallelerinde temizlik seferberliği sürdürülüyor.

  • Çatalca Belediyesi tüm mahallelerde her bahar yapılarak gelenekselleşen bahar temizliği çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ortaklaşa yapmış olduğu çalışmalarda, ekipler daha temiz bir Çatalca için gece gündüz çalışıyor. Bu yıl Çakıl Mahallesi’nden başlayan ve üç gün süren temizlik seferberliğinde yabani otlar biçildi, iri atıklar alındı, yağmur olukları açılarak sokaklar süpürüldü. Mıntıka temizliği gerekli görülen alanlarda arazöz ile yıkama yapılarak devam etti.

    Vatandaşlarımızı destek olmaya davet ediyorum

    Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ekiplerin yaptığı çalışmaları halk sağlığının korunması açısından oldukça önemli bulduğunu ifade ederek konuya dair, “Ekiplerimiz her bahar bütün mahallelerimizde bahar temizliği yapıyor. Bu çalışmalarda ekipler yalnızca sokakları süpürmekle kalmıyor yabani otlar biçiliyor, iri atıklar toplanıyor ve gerekli alanlarda yıkama çalışması gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalar halk sağlığına doğrudan katkısı olacak çalışmalardır. Belediye olarak bir yandan projelerimizi sürdürürken bir yandan da ilçemizi temiz tutmaya özen gösteriyoruz. Bahar temizliği çalışmalarımız planlı bir şekilde tüm mahallelerimizde sürecektir. İlçemizi güzel kılmak adına vatandaşlarımıza da büyük görevler düşüyor. Çöpleri gelişi güzel etrafı kirletecek biçimde atmamalarını, çevre konusunda duyarlı olmalarını istiyoruz. Daha temiz bir Çatalca için tüm vatandaşlarımızı bize destek vermeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir