• ÇATALCA’DA METRUK BİNALAR YIKILDI

    Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahalle ve sokaklardaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana Çatalca'nın daha iyi şartlara sahip olması için çalışan Başkan Cem Kara, bu amaçla tüm ekipleri seferber ediyor.

  • Belediye Başkanı Cem Kara’nın hassasiyet gösterdiği çalışmalar kapsamında Çatalcamızın rahatı ve yaşam kalitesini arttırmak amacıyla Fen İşleri ekipleri tarafından da çeşitli çalışmalar yürütülüyor.

    Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan bir dizi çalışma ile Çanakça Mahallesi’nde metruk duvarın kaldırılması, Ferhatpaşa Mahallesi ve Kaleiçi Mahallesi’nde ise metruk bina yıkımı ve hafriyat kaldırma çalışmaları yapıldı.

    Cadde ve Sokaklar Yenileniyor

    Atatürk Caddesi’nin Çatalca girişi kısmında yapılan boyama çalışması ile Çatalca’nın erguvan rengi görünümü yenilendi. Tekcan Sokak yolu üzerinde parke taşı onarımı yapılarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Çalışmalar kapsamında; Panayır Çayırları Tarla yolunda düzeltme yapılırken, Dağyenice Mahallesi’nde ise mazgal genişletme için bir dizi çalışma gerçekleştirildi.

    Fen İşleri ekipleri İzzettin, Kabakça ve Ovayenice Mahallelerine malzeme serimi yaparak çalışmalarına devam etti.

    Belediyemiz Engelli Vatandaşlarımızın Yanında

    Ekiplerimiz engelli vatandaşlarımızın yaşam şartlarını iyileştirmek adına da bir dizi çalışma gerçekleştiriyor. Karacaköy Mahallesi’nde yaşayan vatandaşımızın evine engelli rampası yapılarak, ulaşımının kolaylaşmasına katkı sağlandı. Belediyenin tüm birimlerinde Başkan Cem Kara’nın talimatlarıyla vatandaşların taleplerini karşılamak üzere çalışmalar devam ediyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir