• ÇATALCALI’YA YERİNDE HİZMET

    Vatandaşa hizmet noktasında zaman kavramı tanımayan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın bu tavrı hizmetlerin hızlı bir şekilde halkımıza ulaşmasını sağlıyor.

  • Bölge halkının hizmetine hızlı bir şekilde başlayan Muratbey Ek Hizmet Biriminin çalışmaları, belediye hizmetlerinin yanı başlarında olduğunu gören vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

    2014 yılındaki yerel seçimlerin ardından tekrar ilçemize kazandırılan Muratbey Mahallesi’nin eski belediye hizmet binası, Büyükçekmece Belediyesi’nin boşaltması ardından Çatalca Belediyesi tarafından yeniden bölge halkının ihtiyaçlarına uygun bir şekilde tasarlandı. 6 gün gibi kısa bir sürede yenilenerek 12 Haziran’da açılışı gerçekleştirilen binada, belediye birimleri bölge halkına hizmet için hızlı bir şekilde çalışmalara başladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çevre düzenleme ve temizlik faaliyetlerini hummalı bir şekilde gerçekleştiriyor.

    Çalışmalar ara vermeksizin devam edecek

    Çatalca Belediyesi Muratbey Mahallesi’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Cengiz Uçar, Muratbey Ek Hizmet Birimi’nde bir toplantı gerçekleştirdi. Muratbey Muhtarı Ceyhun Koç’un ve belediye birim sorumlularının katılımıyla gerçekleşen toplantıda hayırlı uğurlu olsun dileklerini de ileten Başkan Yardımcısı Uçar, toplantıda çalışma plan ve koordinasyonu hakkında bilgi aldı.

    Hizmet vermeye başlayan ek hizmet binasıyla Muratbey Mahallesi ile birlikte Bahşayiş, Elbasan, Ovayenice ve Çakıl Mahalleleri’ne hizmet verilmeye başlandığı belirtildi. 2009 yılında Çatalca Belediyesi uhdesine geçerek 9 yılı aşkın bir süredir her gün bölge halkına hizmet vermeye devam eden Karacaköy, Binkılıç ve Çiftlikköy belediye hizmet binaları ile birlikte Muratbey’de de faaliyetlerine başlayan Çatalca Belediyesi’nin kapıları her zaman vatandaşlara açık olan belediyecilik anlayışıyla belediye- vatandaş işbirliğini güçlendirerek devam ettirecek.

    Muratbey Ek Hizmet Binası’nda Muhtarlık Bürosu, Zabıta Müdürlüğü Bürosu ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Bürosunun yanı sıra mahalle halkının kullanımına sunulan çok amaçlı bir salon da bulunuyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir