• CEM KARA’DAN ÇATALCASPOR’A TAM DESTEK

    Çatalca Spor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe, Yönetim Kurulu Üyeleri ve yeni teknik direktör Sertan Güriz Başkan Cem Kara’yı makamında ziyaret etti.

  • Çatalca Spor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe, Yönetim Kurulu Üyeleri Lokman Naroğlu, Vedat Koçer ve Teknik Direktör Sertan Güriz ile birlikte, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

    Gelecek sezona yeni Teknik Direktör Sertan Güriz ile hazırlanacaklarını belirten Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, Başkan Cem Kara ile birlikte Çatalcaspor’u en iyi yerlere getirmek için çalışacaklarını söyledi.

    Başkan Cem Kara’dan Çatalcaspor’a tam destek

    Çatalcaspor’a ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Cem Kara; yeni transferler ile sezona hazırlanan kulübe başarılar dileklerini iletirken, Çatalcaspor’un daha iyi yerlere gelmesi adına bu yıl da destek vereceklerini belirtti. “Sarı kırmızılı renklere gönül vermiş taraftarlarla birlikte bu senede el ele, kol kola takımımıza desteğimizi sürdüreceğiz.” şeklinde konuşan Başkan Kara, “Takımımızı iyi yerlere getirmek için çabalayacağız.” ifadelerinde bulundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir