• CENGİZ KAYA: ESENYURT’UN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

    CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Cengiz Kaya Avcılar Firüzköy Sosyal Tesisleri’nde muhtarlar ve STK yöneticileriyle buluştu. Kaya Esenyurt’u yeniden inşa edeceklerini ifade etti.

  • CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Cengiz Kaya Avcılar Firüzköy Sosyal Tesisleri’nde muhtarlar ve STK yöneticileriyle buluştu. Kaya Esenyurt’u yeniden inşa edeceklerini ifade etti.

    CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Cengiz Kaya muhtarlar ve STK yöneticileriyle sabah kahvaltısında buluştu. Esenyurt’ta sosyal tesislerin olmamasından yakınan Kaya, ‘’İnsanların toplantı yapabilecekleri, bir sunum gerçekleştirebilecekleri bir mekânımız bile yok ne yazık ki. Bizlerde böyle bir tesis olmadığı için buluşmamızı Avcılar’da gerçekleştirdik’ dedi.

    ESENYURT’TA ÇARPIK KENTLEŞME VAR

    Esenyurt’ta dört temel problemin olduğunu belirten Kaya, ‘Esenyurt’un büyük bir imar problemi var. Buda çarpık yapılaşmadan kaynaklanıyor. Buda Esenyurt’un değerini düşürüyor. Yolun karşısında Beylikdüzü’nde daire fiyatları neredeyse iki katı. Çarpık kentleşme Esenyurt’ta öncelikle otopark, trafik ve güvenlik problemine neden oluyor. Bu etkenler şehrin yaşam kalitesini belirliyor’ şeklinde konuştu.

    ESENYURT’A YENİ KİMLİK KAZANDIRACAĞIZ.

    Bir çok kesimin teşviki ile aday olduğunu belirten CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Cengiz Kaya, ‘Ak Partilisi, CHPlisi, MHPlisi bir çok kesimin isteği ile aday adayı oldum. Esenyurt’un sorunlarını çözmek için aday oldum. Esenyurt’da devasa sorunlar var ama çözüm yoluda var. Bu problemleri çözeceğiz. Esenyurt’a değer kazandıracağız. Bu konuda çok iddialıyım Esenyurt yeni bir kimlik kazanacak ve tercih edilen bir ilçe haline gelecek’ dedi.

     

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir