• CHP’li Başkanlar Giresun için seferber oldu

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla Giresun’a giden CHP’li belediye başkanları ve İBB yetkilileri sel felaketinden olumsuz etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu.

  • Sağanak yağmur sonrası sel felaketi yaşayan Giresun’a giden CHP’li belediye başkanları, sel mağduru vatandaşlar için seferber oldu.

    “Tabiat bir şey yapmadı, felaketin sorumlusu bizleriz”

    Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı ile birlikte sel felaketi yaşanan bölgelerde incelemelerde bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Tabiat bir şey yapmadı bu felaketin sorumlusu bizleriz” dedi.

    Bölgede incelemelerin ardından bir açıklama yapan Başkan Dr. Hasan Akgün, “Tabiat bir şey yapmadı. Derede insanlar biz kendi elimizle buradaki vatandaşa bu zararı verdik. Yukarıdaki dere ana dereye bağlanan yere verilseydi, o köprüler aşağı indirilip daraltılıp yapılmak yerine buraya imar verilmeyip bunlar kaldırılsaydı burada hiç kimsenin burnu kanamazdı” dedi.

    CHP Rapor Hazırlayacak

    2 gün bölgede kalan ve detaylı bir inceleme yapan CHP’li belediye başkanları ve İBB yetkilileri, sel felaketine yönelik kapsamlı bir rapor hazırlayacak. Hazırlanacak rapor CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sunulacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir