• ÇOCUKLARIN BAYRAMLIKLARI AVENDER’DEN

    Avcılar Engelliler Derneği bu bayramda çocukları unutmadı. Engelli ve engelli yakını çocuklara bayram hediyesi olarak elbise gönderen AVENDER yine gönülleri fethetti. 

  • Avcılar Engelliler Derneği bu bayramda çocukları unutmadı. Engelli ve engelli yakını çocuklara bayram hediyesi olarak elbise gönderen AVENDER yine gönülleri fethetti.

    Avcılar’ın önde gelen dernekleri arasında yer alan AVENDER Avcılar’da çeşitli mahallelerde yaşayan özel çocuklara ve yakını çocuklara bayramlık hediye etti. 50’den fazla çocuğa bayramlık dağıtan AVENDER Başkanı Ahmet Halit Vardar, ‘bu bayram onların bayramı’ dedi.

    Avcılar’da çeşitli mahallelerde yaşayan 50 çocuğa bayraklık hediye eden Başkan Vardar: ‘Hayırsever vatandaşlarımız tarafından bu bayramda yine 50 çocuğumuza ulaştık. Onlara hediyeler aldık. Ramazan ayı bizim için iyilik ayı oldu. Yüzlerce aileye gıda yardımı ulaştırdık. İhtiyaçlarını giderdik. Bayramda da çocuklarımıza elbiseler, giysiler hediye ettik. Avcılar Engelliler Derneği olarak yine bize ulaşan ailelere yardımlarımızı yapmaya devam edeceğiz’ ifadesini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir