• DOKTOR KERİMOĞLU UYARDI

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Buğday Derneği yöneticilerinin ziyaretinde yaptığı konuşmada özellikle çocukların sağlıklı büyümesi için Dernek ile organik pazar konusunda işbirliğine devam edeceklerini söyledi.

  • Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Cuma günleri Airport Alışveriş Merkezi Otoparkı’nda kurulan “Organik Pazar”a bütün İstanbulluları davet etti.

    Organik  Pazar’da yüzde 100 sertifikalı ürünlerin satıldığını hatırlatarak sözlerine başlayan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şu uyarılarda bulundu: “ Dünya nüfusunun hızla artması ve tarım alanlarının kıtlığı nedeniyle tarımda üretimi artırıcı tedbirler alınmasını gerektirmiştir. Fakat bir hekim olarak gördüğüm tabloda; tarımsal üretimi artırmak için kullanılan genetik uygulamalar, kimyasal gübreleme, ilaçlama, tarımda makineleşme ve hormon teknikleri insan hayatını olumsuz yönde etkileyerek sağlık problemlerine yol açmaktadır. Bu yüzden mümkün olduğu kadar organik ürünleri tercih etmeliyiz. Özellikle de çocuklarımızın sağlıklı büyümesi için. %100 Ekolojik Pazar’da ziraat mühendisi ve gıda mühendisi arkadaşlarımız sürekli kontrol yapmaktadırlar.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir