• DUALAR ŞEHİTLERİMİZ İÇİN OKUNDU

    Çatalca vatan, millet, bayrak uğruna toprağa düşen şehitlerini rahmet, minnet, şükranla anıyor. Şehidimiz Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker, şehadetinin birinci yıldönümünde düzenlenen programla dualarla anıldı.

  • Şırnak’ın Uludere İlçesi Şenoba Beldesi’nde meydana gelen elim helikopter kazasında kaybettiğimiz şehidimiz Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker, şehadetinin 1. yılında dualarla anıldı. Nakkaş Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Şehit Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker ve bu vatan uğruna şehit düşmüş tüm askerlerimiz, polislerimiz için mevlit okutuldu.

    Programa Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Albay Abdülvahap Bozkurt, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve eşi Nurhan Kara, Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kadir Duvan, Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve Üyeleri, Mahalle Muhtarları, şehidimizin ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir