• Dünyanın En Güzel Yüzükleri Pırlanta Doğal Taş Yüzükler

  • Pırlanta, her kadının hayalinde olan bir taştır. Peki pırlantanın safir, zümrüt ve yakut gibi doğal taşlar ile buluştuğunu hiç düşündünüz m? Doğal taşların insan vücudunda psikolojik olarak bazı etkilerinin olduğunu herkes bilir. Sinir ve stresi azaltma, negatif düşüncelerden kurtulma gibi artılar bunların başında gelir. Pırlanta zümrüt yüzükler, muhteşem cam göbeği renginde sizleri beklemektedir. Pırlanta safir yüzükler ise yine mavinin en güzel tonunu pırlanta ile buluşturuyor. Pırlanta yakut yüzükler bordo ve kırmızı renkte olabiliyor. Her yüzüğün ise ortak noktası, yüzde 50 indirimli pırlanta ile birleşiyor olmasıdır.

    Pırlanta Safir Yüzükler

    Safir taşına bakıldığı zaman böbrekleri ve kalbi güçlendirmesi, kişiye özgüven vermesi, ilişkilerdeki sadakati kuvvetlendirmesi gibi başlıca özellikleri vardır. Pırlanta safir yüzükler ise size özgüven verecek, herhangi bir ortama girdiğinizde gözler üzerinizde olacaktır. Safirin muhteşem mavi tonu, etrafında inci gibi döşenmiş pırlanta taşlar ile buluşuyor. Emel Pırlanta aracılığı ile HRD Sertifikalı ve yüzde 60 indirimli sizleri bekliyor!

    1.44 ct. pırlanta Safir yüzük

    Pırlanta Zümrüt Yüzükler

    Zümrüt taşının özellikleri göz attığınızda bağışıklık sistemini, ciğer ve kalp gibi organları güçlendirdiğini görebilirsiniz. Zümrüt taşı yeşil ile cam göbeği rengi arasındadır. Pırlanta zümrüt yüzükler ise taşın etrafında buluşan HRD sertifikalı pırlanta ile bambaşka hale geliyor. Emel Pırlanta üzerinden yapacağınız zümrüt yüzük ve diğer alışverişleriniz %50 indirimli sizleri bekliyor.

    4.75 ct. pırlanta zümrüt yüzük

    Pırlanta Yakut Yüzükler

    Yakut yaşının özellikleri arasında herkesin en çok bildiği ve güvenliği bir konu, şans taşı olmasıdır. Yakut; şans taşı olarak alınır ve sağlığa da birçok faydası bulunur. Pırlanta yakut yüzükler onlarca çeşit model ile sizleri beklemektedir. Özellikle 3 yakut taşlı model, pırlantalar ile buluştuğunda muhteşem bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca çiçek modelleri de oldukça ilgi çekmektedir. Emel Pırlanta, mücevher ihracatında 3. Sıradadır.

    1.36 ct. pırlanta Yakut yüzük

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir