• EĞİTİM İÇİN HERŞEYİ YAPIYORUZ

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Türk Eğitim Sendikası(Türk Eğitim-Sen)’ne bağlı okul müdürleri ve müdür yardımcıları ile akşam yemeğinde buluştu.

  • Esenkent Mahallesi Hasbahçe Parkında düzenlenen akşam yemeğine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, Türk Eğitim-Sen Esenyurt yetkilileri ve Esenyurttaki okullarda görev yapan müdür ve müdür yardımcıları katıldı.

    Başkan Kadıoğlu; “Bununla sınırlı kalmayacağız”

    Türk Eğitim-Sen yetkilileri ile akşam yemeğinde bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Referandum sürecinde sizlerle bir araya gelemedik, sizlerle bir araya gelmek bugüne nasip oldu. Bildiğiniz üzere ülkemiz adına çok önemli bir referandum seçimini geride bıraktık. Esenyurt ’ta eğitim adına okullar, kütüphaneler, hazırlık kursları, seminerler gibi birçok faaliyetlerde bulunduk. Bunun yanı sıra yeni okullar inşa ediyoruz, okullarımızı yenileyerek, eksikliklerini gideriyoruz. Yani kısacası eğitim adına ne yapılması gerekiyorsa yaptık. Ama bununla sınırlı kalmayıp eğitim adına yolumuza aynı hızla devam edeceğiz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir