• EĞİTİM KALİTESİ BÜYÜKÇEKMECE’DE ARTIYOR

    Her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz tatilini değerlendiren Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, okulların isteklerine yönelik olarak bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla, okulların kapanması ardından harekete geçen ekipler yaz boyunca onlarca okulda boya, tadilat, çeşitli bakım ve yenileme çalışmaları gerçekleştirdi.

    Okulların ve öğrencilerin istekleri öncelikli

    Okulların yaz tatiline girmesinin ardından 24 mahallenin tamamında keşfe çıkan ekipler, ziyaret ettikleri tüm okulların ihtiyaçlarını belirlemişti. İhtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarına başlayan Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 50’nin üzerinde okulda bakım, onarım ve yapım çalışmalarına imza atmış oldu.

    Başkan Akgün eğitim kalitesini arttırdı

    Eğitime sağladığı sayısız destek sayesinde okullarda eğitim kalitesini arttıran, öğrencilerin daha sağlıklı ve verimli ortamlarda eğitim görebilmelerini hedefleyen Başkan Akgün, her yıl bu doğrultuda çalışmalar yapıyor. Okullarda yapılan bu çalışmalar sayesinde Büyükçekmece’de eğitim kalitesi her geçen gün daha da yükseliyor.

    Başkan Akgün;Okullar çocuklarımızı bekliyor

    ‘Eğitim deyince akan sular durur’ sözüyle hareket eden Başkan Akgün, okulların çocukları beklediğini belirterek; “Belediyemiz ekiplerinin yaz mevsimi boyunca gerçekleştirdiği yoğun mesai sayesinde, 24 mahallenin tamamına yaymış olduğumuz okul bakım ve onarım çalışmalarımızı tamamladık. Tüm çocuk ve gençlerimize 2018 – 2019 eğitim ve öğretim yılında yenilenen okullarında başarılı, verimli ve huzurlu bir yıl geçirmelerini diliyorum” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir