• Ekinci’den öğrencilere yeni kütüphane sözü

    AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, Sizlere söz veriyorum. Var  olan ve yeni açılacak kütüphanelerimizle Esenyurt'a yakışır bir noktada  olacağız" dedi.

  • AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, 31 Mart seçimleri öncesinde girilmedik ev sıkmadık el bırakmıyor. Ekinci, AK Parti Sosyal
    Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Yasir Çelik, Esenyurt AK Parti İlçe Kadın  Kolları Başkanı Duygu Koç Şimdi ve Seçim Koordinasyon Başkanı Mehmet  Aydoğdu ile birlikte Esenyurt Merkez Kütüphanesi’ni ziryaret etti.

    Fatma Betül Sayan Kaya ile birlikte öğrencilerle bir süre sohbet eden Azmi Ekinci, gençler ve öğrenciler için çeşitli projelerinin olduğunu vurgulayarak, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz için yeni kütüphane, kültür ve spor merkezli yapacağız. Sizlere söz veriyorum. Var  olan ve yeni açılacak kütüphanelerimizle Esenyurt’a yakışır bir noktada  olacağız” dedi.

    Gençlerin hatırı soran Fatma Betül Sayan Kaya ise Azmi Ekinci’ye destek  isterken, “Desteğinizi eksik etmeyin gençler. Siz bizim için çok  kıymetlisiniz. İyi bir geleceğiniz olsun diye sizler için çalışıyoruz”  dedi. Ekinci ve Kaya daha sonra ilçede bulunan bir çikolata fabrikasını ziyaret etti. Ekinci, hanımlara yönelik güzel projelerinin olduğunu belirterek, “Esenyurt’ta işsizlik yok, işçi ithal ediyor. Esenyurt’ta kadınlara, gençlere, çalışanlarımıza yönelik 100’e yakın projemiz var. Ama kadınlara yönelik güzel projelerimiz var” diye konuştu. Azmi Ekinci’nin önümüzdeki günlerde yapacağı bir toplantıyla projelerini  detaylarıyla anlatması bekleniyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir