• ELEKTRİK HATLARI TAMAMLANIYOR

    Esenyurt Belediyesi Ekim ayı 2’nci meclis oturumu gerçekleşti. Av. Emin Batmazoğlu’nun yönettiği meclis toplantısında toplam 14 gündem maddesi görüşüldü.

  • Gündem maddelerinin oy birliği ve oy çokluğuyla geçtiği Esenyurt Belediyesi ekim ayı meclisinde Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Balta CHP grubu tarafından verilen 5 maddelik sorularını cevaplamak üzere sunum gerçekleştirdi.

    Esenyurt Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Yunus Balta’nın hazırlamış olduğu sunumda konu başlıkları;

    Yüksek gerilim hatları, Doğan Araslı üzerinde ki kavşaklar, Atık su ve yağmur suları, yapımı devam eden ibadethaneler ve Adnan Kahveci bulvarı ışıklandırma sistemleri olmak üzere toplam 5 madde üzerinde soruları cevapladı.

    “Yıl Sonuna Kadar Yüksek Gerilim Hatlarını Tamamlamış Olacağız” 

    Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Balta; “Eğer bir aksilik olmasa yılsonuna kadar yüksek gerilim hatlarını tamamlamış olacağız. 18 Nokta’nın 16 tanesinin zaten temelleri atılmıştı. 2 tanesini de şu anda tamamlıyoruz. Doğan Araslı Bulvarı üzerinde ise şu anda 3 nokta da kavşak çalışması yapılıyor. Bu kavşakların projeleri Belediyemize aittir ancak imalat ve yapımı Büyükşehir Belediyesine ait. Dolayısıyla projeler bize ait olduğundan bizzat yakından takip ediyoruz.

    “Esenyurt ’ta Atık su ve Yağmur Sularının Tamamını Belediye Olarak Biz Tamamladık” 

    Sözlerine devam eden Esenyurt Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Yunus Balta;  Atık su ile ilgili çalışma yapma görevi İSKİ’ye aittir. Yağmur suyu ve ana arterler büyükşehir belediyesine aittir. Diğer arterler ise ilçemize aittir. Biz buna rağmen Esenyurt ‘ta Atık su ve yağmur sularının tamamını belediye olarak biz tamamladık” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir