• ELEKTRİK TELLERİ YER ALTINA ALINIYOR

    Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün katkıları ile BEDAŞ yetkilileri, daha güvenli yaşam ve çevredeki çirkin görüntüye son vermek için ilçe genelindeki elektrik tellerini yer altına almaya devam ediyor.

  • Avcılar bölgesinde yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçmek, artan nüfusun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla; Avcılar Belediyesi ve BEDAŞ 1. Bölge Müdürlüğü arasında 2014 yılından beri sürdürülen talep yazışmaları sonuçlarını verdi.  Yazışmalar neticesinde Avcılar ilçesi genelinde havai enerji nakil hatlarının yenilenerek yer altına alınması, direk tipi trafoların deplase edilerek köşk tipi trafolar kurulması işine BEDAŞ tarafından Yeşilkent’ ten başlanırken diğer mahallelerde de devam edeceği açıklandı.
    Yapılan çalışmalarla ilçe sakinlerinin daha güvenli yaşaması ve çevredeki çirkin görüntüye son vermek için havai kablolar güvenli bir şekilde yer altına alınıyor. Çalışmaları yakından takip eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de konu ile ilgili olarak; “ Hemşehrilerimizin can güvenliği bizim için her şeyden önce gelmektedir. Talep üzerine yapılan yazışmalar neticesinde BEDAŞ yetkilileri gerekli çalışmaları başlattı. Şimdi de ekipler yoğun bir mesai ile çalışmalarını sürdürüyor. Bizler de belediye olarak elimizden gelen yardımı gösteriyoruz. Avcılarlı hemşehrilerimizin daha güvenli ve daha sağlıklı ortamda yaşamaları için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek  ” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir