• EMITT’İN YILDIZI BÜYÜKÇEKMECE

    Dünya turizm sektörünün lideri EMITT Turizm Fuarı’na bu yılda damga vuran Büyükçekmece Belediyesi, 80 ülkenin katıldığı fuarda misafirperverliği ve projeleriyle dikkat çekti.

  • 21’incisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 26-29 Ocak tarihleri arasında Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

    Konuklar en iyi şekilde ağırlandı

     Büyükçekmece Belediyesi’nin, TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde açtığı standa ilgi he zamanki gibi yoğun oldu. Büyükçekmece Belediyesi, fuar süresince uluslararası platformda tanıtım içerikli çeşitli etkinlikler düzenlemenin yanısıra yerli ve yabancı konuklarını de en iyi şekilde ağırladı.

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yerli ve yabancı katılımcılarla sık sık bir araya gelerek, turizm ve yerel yönetimler konularında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Akgün, Büyükçekmece’de yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında da katılımcılara bilgi verdi. 

     Akgün: Çok verimli bir fuar gerçekleşti

    80 ülkeden 5 bin kurum ve kuruluşun katıldığı EMITT fuarını bu yıl 60 binin üzerinde ziyaretçinin gezdiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “EMITT, Türkiye, İstanbul ve Büyükçekmece’nin tanıtımı açısından oldukça önemli bir fuar. Ayrıca ülkemizin dört bir bölgesinden katılan belediyelerimizin bir çatı altında buluşmasını da önemsiyorum. Hem turizm, hem de yerel yönetimler açısından güncel gelişmeleri görmek ve üzerinde tartışmak açısından oldukça verimli bir fuarı daha geride bıraktık. Yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiyi Büyükçekmece Belediyesi standında ağırlayarak, projelerimizi ve yürütmekte olduğumuz çalışmalarımızı kendilerine anlatma fırsatını da elde ettik. Kusursuz organizasyon için başta TÜYAP yönetimi olmak üzere emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

    09

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir