• EN KAPSAMLI HAYVAN BAKIM EVİ AÇILIYOR

    Türkiye'nin en ferah ve en kapsamlı hayvan bakım evi olan“Beylikdüzü Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Hayvan Bakım Evi” titizlikle yürütülen çalışmaların ardından 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’de açılıyor. Merkezde; röntgenden ameliyathaneye donanımlı bir hastane ortamının yanı sıra kedi bakım ünitesi ve felçli hayvan bakım ünitesi de bulunuyor.

  • Beylikdüzü Belediyesi, sokak hayvanlarının yaşam hakkını korumaya ve iyileştirmeye yönelik faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek ilçe sokaklarında yaşayan sevimli hayvan dostlarımıza bakım, tedavi ve sahiplendirme hizmeti verecek olan Türkiye’nin en ferah ve en kapsamlı hayvan bakım evini 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde açıyor.

    muayene-ederken-tedavi-unitesi14 dönümlük bir alana konumlandırılarak adeta yeniden inşa edilen Merkezde, röntgen, kan sayım cihazı, biyokimya analizatörü, kedi ve köpek ameliyathanesi, küçük hayvanlar tedavi ünitesi ve yoğun bakım ünitesi gibi donanımlı bir hastane ortamı kuruldu. 1000’e yakın hayvanın bulunduğu Merkezde, hayvanların ısınması için de son teknoloji ısıtma sisteminin oluşturuldu, yeni yapılan mutfak bölümünde ise günlük 4,5 ton yemek hazırlanıyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir