• ENGELLİLER İLE AFET HAZIRLIĞI

    Avcılar Belediyesi tarafından gelenekselleştirilerek, her ayın son pazartesi günü yapılan ABAG (Avcılar Belediyesi Afet Gönüllüleri) eğitim toplantısı, Zübeyde Hanım Nikah Sarayı Salonunda gerçekleşti.

  • Yrd. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu, Afet Yönetim Uzmanı Özden Işık, Sivil Savunma Uzmanı İbrahim Berber’in sunumu ile gerçekleşen Afet Bilinci Paneline Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Avcılar Engelliler Hizmet Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (Avender) Başkanı Ahmet Vardar ve çok sayıda Avcılarlı vatandaş katıldı.

    ÇAĞDAŞ VE UYGAR TOPLUMLAR ORGANİZE OLMUŞ TOPLUMLARDIR

    ‘Engelli Bireyler ve Aileleri İçin Afet Bilinci’ konu başlıklı panelde, olası bir afet durumu öncesinde ve sonrasında engelli bireyin ve ailesinin yapması gerekenler, güvenli tahliye, taşıma teknikleri anlatıldı. Avcılar’da yaşayan engelli vatandaşların ve ailelerinin katıldığı toplantıya ilginin yoğun olduğu gözlendi.

    Toplantıyı izleyenler arasında bulunan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; “Çağdaş ve uygar toplumlar organize olmuş toplumlardır. Avcılar Belediyesi olarak eğitim, sanat ve kültürel anlamda devam ettiğimiz çalışmalarımıza, sosyal sorumluluk projeleri ile de hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir