• ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTILAR

    Erguvan Festivali’nde gerçekleştirilen sünnet şenliği çerçevesinde Çatalca Belediyesi tarafından Yeni Hayat Tıp Merkezi’nde sünnet ettirilen 66 çocuk ve aileleri Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltı programında Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya eşi Nurhan Kara da eşlik etti.

  • Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezinin bahçesinde düzenlenen kahvaltı programında Belediye Başkanı Cem Kara, aileler ve sünnet çocukları ile birlikte hem kahvaltısını yaptı hem de aileler ile sohbet etme imkanı buldu. Burada ailelere hitaben konuşan Başkan Cem Kara, sünnet olan çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Konuşmasında son günlerde ardı ardına yaşanan terör saldırılarına değinerek, barış ve kardeşlik mesajları da veren Başkan Cem Kara, son olarak 26 Ağustos 2016 Cuma sabahı Şırnak Cizre’de yaşanan hain terör saldırısı sonrasında şehit olan polislere Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı dileklerinde bulunurken, yaralılara da acil şifalar dileklerinde bulundu. Başkan Cem Kara konuşmasında: “Doğu’da, Güneydoğu’da şehit haberlerini alıyoruz. Şehit düşen bütün asker, polis, sivillerimizi rahmetle anıyorum. Terörün en çok istediği bizi eve kapatmak. İnsanlar içine kin ve nefret tohumları ekmek. Bizim sığınağımız demokrasi olmalı, Atatürk ilke ve devrimleri olmalı, laiklik olmalı. Kurtuluşumuzun reçetesi açıktır.” dedi. Başkan Cem Kara daha sonra, “Çocuklarımıza öncelikle geçmiş olsun diyorum. Allah sizlere bu çocukların askerliğini ve daha sonra da evliliğini görmenizi nasip etsin. Sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Bize inandınız, bize güvendiniz. Çocuklarınızı bize emanet ettiniz.” dedi.

    Konuşma merasiminin ardından ise sünnet masraflarını karşılayan Metal Yapı firması yetkilisi Ali Gülmezoğlu ve sünnet operasyonları gerçekleştiren Yeni Hayat Tıp Merkezi yetkilisi Dr. Burak Bektaş’a Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından teşekkür plaketi verildi.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir