• Esenyurt Belediye meclisinde Ak Parti Grup Sözcüsü Karakaş’a skandal sözler…

    Esenyurt Belediye Meclisi yine skandal günlerinden birini yaşadı. AK Partili meclis üyeleri, grup başkan vekilleri Gazanfer Karakaş’a yazı işleri müdürü Serdal Bahadır’ın hakaret ettiğini iddia ederek meclisi terk etti. Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un Bahadır'a müdahale etmemeside büyük tepki topladı

  • Esenyurt Belediye meclisi bütçe görüşmelerinde ortalık karıştı. 5 saat süren oturumun sonlarına doğru yaşanan gerginlik Ak Partili meclis üyelerinin salonu terk etmesiyle son buldu.

    Meclis toplantısının sonlarında Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve AK Parti grup sözcüsü Gazanfer Karakaş arasında esprili konuşmalar söz konusu oldu.

    Bozkurt, Gazanfer Karakaş’a ‘çok uzatmayalım sonra yazı işlerinde ki arkadaşlar raporlamakta zorlanıyor’ diye takılırken Karakaş, ‘başkan konuşmayalım mı? Arkadaşların görevi bu’ diyerek Bozkurt gibi düşünmediklerini belirtti.  İkili arasında bu diyalog devam ederken yazı işleri müdürü Serdal Bahadır’ın, Gazanfer Karakaş’ı kast ederek. ‘Saygısızlık yapma, terbiyesizlik yapma’ dediği iddia edildi.

    AK PARTİLİLER MECLİSİ TERK ETTİ

    Yaşanan bu olay sonrasında AK Parti grup sözcüsü Gazanfer Karakaş meclis salonunu terk etti. Karakaş’ın bu tavrından sonra AK Partili diğer meclis üyeleri de meclis salonunu terk ederek bütçe oylamasını katılmadı.

    KARAKAŞ OLAYI DOĞRULADI

    Konuyla ilgili görüştüğümüz AK Parti grup sözcüsü Gazanfer Karakaş, ‘Biz belediye başkanı ile karşılıklı sohbet ederken kendisi meclisi çok uzatmayalım, yazı işlerinde ki arkadaşlar daha sonra raporlamakta zorlanıyorlar yorumu yaptı. Bunun üzerine bende ‘başkan konuşmayalım mı? Yazı işlerinde ki arkadaşların görevi bu’ yorumunda bulundum. Bu konuşma üzerine yazı işleri müdürü Serdal Bahadır, ‘‘Saygısızlık yapma, terbiyesizlik yapma’ ifadelerini duyacağım şekilde kullandı. Bunun üzerine özür dilemesi gerektiğini söyledim ve gerekli özür gelmeyince meclisi terk ettik’ açıklaması yaptı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir