• Esenyurt umudun şehri olacak

    Esenyurt'ta Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Belediye Başkanı seçilen Kemal Deniz Bozkurt, mazbatasını alarak Ali Murat Alatepe'den görevi devraldı.

  • Meclis üyeleri ile birlikte Esenyurt İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldıktan sonra Esenyurt Belediyesi’ne gelen Kemal Deniz Bozkurt, burada düzenlenen törenle görevi Ali Murat Alatepe’den devraldı

    Herkes birinci sınıf vatandaş muamelesi görecek

    Devir teslim töreninde yaptığı konuşmada herkesin huzurlu, mutlu ve özgürce yaşayacağı bir Esenyurt için çalışacaklarını belirten Başkan Kemal Deniz Bozkurt, “Esenyurt’ta yaşayan herkes, inancına, kültürüne, tercihlerine bakılmaksızın birinci sınıf vatandaş muamelesi görecek. Hep beraber umudun şehri Esenyurt’un inşası için çalışacağız“ dedi. Esenyurt’un sorunlarını hep beraber çözeceklerini vurgulayan Bozkurt, “Amacımız burayı mutlu ve huzurlu bir Esenyurt yapmak. Bizim bir sloganımız vardı ‘Esenyurt’u Esenyurtlular yönetecek’ diye. Vatandaşlarımız söz sahibi olacak. Amacımız, mutluluğun, huzurun, kardeşliğin şehrini oluşturmak. Onu da yapacağız inşallah” diye konuştu.

    Görevi devraldığı Ali Murat Alatepe’ye de Esenyurt için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt, “Burası sizin bıraktığınız yerden daha iyi yerlere taşınacaktır” dedi.

    Allah Esenyurt’a hayırlı hizmetler yamayı nasip etsin

    Başkanlık görevini devreden Ali Murat Alatepe ise hayırlı uğurlu olsun temennileriyle konuşmasına başlarken, “Allah , size Esenyurt halkına hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. ‘Emrinizdeyiz Esenyurt’ bu hizmet görüşünü anlatan bir şeydi. Biz yine Esenyurtlu hemşerilerimizin emrindeyiz. Size, ailenize hayırlı olsun. Seçilen meclis üyelerini de tek tek kutluyorum” dedi.

    Kemal Deniz Bozkurt’a çiçek takdim eden Ali Murat Alatepe, başkanlık mührünü de “Bu Esenyurt’un namusu. Biz bunu koruduk, şimdi de kıymetli başkanımıza takdim ediyoruz” diyerek teslim etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir