• ESENYURT’UN PARLAYAN YILDIZI BARAN GİYİM MAĞAZALARI SEKTÖRDE İDDİALI

    Baran Giyim Mağazaları olarak 20 yılı aşkın süredir edindiğimiz sektör tecrübesi ile anne-bebek-çocuk ve bayan giyiminde öncü marka olmayı hedefliyor.

  • Tamamen yerli üretim olan 10.000’den fazla ürün çeşidiyle İstanbul Esenyurt bölgesinde Yeşil Cami, Tabela ve yeni açılan yaklaşık 1.100 metrekare büyüklüğündeki Akçaburgaz şubesi ile müşterilere kaliteden ödün vermeden, uygun fiyata alışveriş yapma kolaylığı sunuyor.

    Baran Giyim Kurucusu Ümit Baran yaptığı açıklamada: ‘2022 yılı sonuna kadar ise bölgede en az 6 mağaza daha açmayı planlıyoruz. Bu kapsamda geniş mağaza konseptiyle hizmet vermeyi aralıksız sürdüreceğiz. Ayrıca 2020 yılı başında yayına aldığımız yeni web sitemiz olan www.barancocukgiyim.com üzerinden veya Trendyol.com, Hepsiburada.com, n11.com, Gittigidiyor.com, epttavm.com gibi sektörün önde gelen online pazaryeri platformlarındaki Baran Giyim mağazalarından 7/24 kesintisiz olarak dilediğiniz yerden rahatlıkla sipariş verebilirsiniz. Web sitemiz üzerinden BARAN2020 koduyla %10 oranında indirimli alışveriş yapabilirsiniz. Çok yakın bir zamanda ise oluşturacağımız yeni bayilik konseptiyle Türkiye’nin dört bir yanında değerli iş ortaklarımızla buluşacağız’ ifadesini kullandı.

    Baran: ‘Online Bayilik Modülümüz sayesinde toptan siparişlerinizi internet üzerinden alarak, sizlere sorunsuz bir şekilde sevk edeceğiz.
    https://barancocukgiyim.com/bayilik-talep-formu Sektörü domine eden yapımız, hedeflerimiz ve şirket vizyonumuzla önümüzdeki aylarda inovatif projelerimizi hayata geçirmenin heyecanını beraber yaşamak istiyoruz’ ifadesini kullandı

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir