• FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

    11. Küçükçekmece Belediye Başkanlık Minikler Futbol Turnuvası Halkalı Taştepespor, Söğütlüçeşme Birlikspor takımları arasında oynanan açılış maçı ile start aldı.

  • Halkalı Taştepespor, Söğütlüçeşme Birlikspor takımları arasında oynanan maçı Halkalı Taştepespor 9-1 farklı skorla kazandı.

    Küçükçekmece genelinden 22 takımın katıldığı turnuvada,  final müsabakaları sonucunda turnuvayı kazanan takım belli olacak.

    Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar dileyerek, spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

    “MİLLİ SPORCULAR YETİŞTİRECEĞİZ”

    Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk,sporun gençler ve çocuklar için önemine dikkat çektiği konuşmasında, ” Toplumun her kesimine ulaşarak sosyo kültürel ve sportif faaliyetleri öne çıkarmanın gayreti içerisindeyiz. Özellikle gençler ve minikler kategorilerinde yapılacak faaliyetler gelecekteki spor faaliyetlerinin alt yapısını oluşturacaktır. Küçükçekmece Belediyesi’nin miniklere sporu sevdirmek ve teşvik etmek amacıyla geleneksel olarak düzenlediği turnuvanın 11.sini bugün başlatmış bulunmaktayız. Buraya yavrularımızı gönderen ailelerine, emeği geçen eğitmenlere katkılarından dolayı teşekkür ederim. Bu turnuvanın takımlar arasındaki kaynaşmayı sağlayacağına, çocuklarımızın sosyal aktivitelerine katkıda bulunacağına inanıyorum. Küçükçekmece, sporun her alanında büyük başarılara imza atarak milli sporcular yetiştirmiştir. Bu başarılar bizi de mutlu ediyor” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir