• Galata Kulesi’nde akıl almaz görüntü… İBB hareket geçti

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkilileri, restorasyon çalışmalarının başlatıldığı tarihi Galata Kulesi içindeki duvarların inşaat aletleri ile yıkıldığını gösteren görüntüler paylaşarak, sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkilileri, restorasyon çalışmalarının başlatıldığı tarihi Galata Kulesi içindeki duvarların inşaat aletleri ile yıkıldığını gösteren görüntüler paylaşarak, sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne devredilen Galata Kulesi’ndeki restorasyon çalışmalarına tepki gösterdi.

    Twitter hesabında yapı içinde devam eden çalışmalarla ilgili görüntü paylaşan Ongun, “Galata Kulesi’nde Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan restorasyon görünümlü faaliyetlerden yansıyan bu görüntüler içimizi yaktı. İBB olarak sıralı tüm sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz.” dedi.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir