• Gamze Estetiği Nedir?

  • Yüzümüzün karakteristik bir özellik kazanabilmesi için çokça estetik operasyonu geçirmekteyiz. Bu operasyonlardan en çok göze çarpanı ise gamze estetiği olarak adlandırılan bir estetik çeşidi olmuştur. Gamze, sadece yüzde bulunan bir yapı olmamakla birlikte aynı zamanda bel bölgesine de güzel bir görünüm katan dokunuştur. Doğuştan gamzeye sahip olan insanların çocukları olduğu zaman onlarda da gamze görülme olasılığının daha fazla olduğu gözlemlenmiştir. Doğuştan belli olan gamzelerde yaşanılan sorunlardan bir tanesi de kilo almaya bağlı olarak kaybol riskinin bulunmasıdır.

    Gamze estetiği dediğimiz zaman aklımıza bu konuda yapılan çalışmalar ile yapıların elde edilmesi için gerçekleştirilen cerrahi işlemlerdir. Ağız içindeki kas yapılarında işaretlenme yapıldıktan sonra isteği bağlı değişkenlik gösterecek bir şekilde istenilen yerde ve istenilen oranda gamze oluşturulması mümkündür. Gamze estetiği sayesinde elmacık kemiklerinde de gözle görülebilir belirginlikler oluşturulmaktadır. Öyle ki belirgin bir elmacık kemiği sizi çok daha genç ve güzel gösterebilmektedir.

    Gamze Estetiği Hakkında Bilinmesi Gerekenler

    Gülmek herkesin hakkı olduğu gibi gülerken insan dışardan da güzel bir görüntü oluşsun istemektedir. Bu görüntünün güzelliğini belirleyen en önemli faktörlerden bir tanesinde yüzümüzde bulanan gamzelerdir. Gamzeler hem yüzüme belirgin bir duruş katarken aynı zamanda çok daha karakteristik bir yüze sahip olmamıza da yaramaktadır. Gamze estetiği konusunda akıllarda bulunan sorulardan bir tanesi operasyon sonrasında yaşanabilecek sorunlarla alakalı olmaktadır. Güvenilir bir estetikçi tarafından yapılmayan işlemlerin sonucunda hüsran ile karşılaşılması mümkün olabilmektedir. Bu yüzden bir karar vermeden önce çok iyi bir şekilde araştırma yapmanız gerekmektedir.

    Gamze bir insana çok büyük bir oranda karizma katan bir durumdur. O yüzden özellikle son dönemlerde gamze estetiğine olan talep oldukça fazlalaşmıştır. Kadınlar da en çok talep edilen bölgelerden bir tanesi de bel bölgesi olmaktadır. Çift taraflı olarak yapılan bu gamze estetiği muhteşem bir görünüme sahip olmanızı sağlamaktadır. Erkeklerde ise en fazla tercih edilen bölgelerden bir tanesi de çene bölgesi olmuştur. Bu işlemin bir başka adı da çene yarığıdır.

    Popo Estetiği Yaptıracak Kişilere Tavsiyeler

    Kadın ve erkeklerin iskelet yapılarında beli başlı farklılıklar göstermesine rağmen her iki cinsiyette de yaş ilerledikçe popo bölgesinde sarkıklıklar gözlemlenebilmektedir. Yaşın ilerlemesi ile karşımıza çıkan sorunlardan diğerleri ise kaslarda görülen erime problemi ve erimeye bağlı olarak düzleşmenin görülmesidir. Popo estetiği genellikle iki amaçla kullanılmaktadır. Bunlar popoyu dikleştirmek ve büyütmektir. Görünümünden memnun olmayan binlerce insan vardır ve bu insanların hayatı boyunca vücudundaki sevmedikleri bölgesiyle yaşamaları beklenemez. Op. Dr. Gökhan Haytoğlu başarılı ekibi ile popo estetiği konusunda birçok insanı mutlu etmektedir.

    Hastanın popo estetiği yaptırmadan önceki son kararı oldukça önemlidir. Bu yüzden iyi bir araştırma yapılmadan kesin bir karar vermemekte fayda bulunmaktadır.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir