• GAZİLER YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

    Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Kaymakamlığı, Nikah Sarayı’nda ‘Gaziler Günü’ dolayısıyla, gaziler ve şehit ailelerine özel yemek düzenledi.

  • Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan yemeğe, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Garnizon Komutanı Albay Cem Şen,  Cumhuriyet Başsavcısı Ali Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, İlçe Müftüsü Mustafa Temel, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Özdoğanoğlu, gaziler ve şehit aileleri katıldı.

    “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

    Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, ” Mevlam bir daha bu ülkeye İstiklal Marşı yazdırmasın. Yazdırmasın diye dua ediyoruz. Ama şunu da biliyoruz, bu ülkenin düşmanı bitmeyecek. Bu ülkenin geleceğini değiştirmek için, bölgemizdeki haritayı yeniden çizmek için, bize de ayar vermek için mücadele etmeye de devam edecekler. Her zaman her koşulda dikkatli olacağız. 15 Temmuz’da örneğini gördüğümüz gibi  kardeşimiz bildiğimiz, dostumuz bildiğimiz en yakınımız bildiğimiz yerden hançerleneceğimizi, sırtımızdan vurulacağımızı     unutmayacağız. Dikkatli olacağız, teyakkuzda olacağız, işimizi iyi bileceğiz, yıkılmayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi, bir gece ansızında tepelerine ineceğiz inşallah. Unutmayınız, her zaman yanınızdayız, her daim kapımız sizlere açık. Rabbimden şehitlerimize rahmet diliyorum ve  katılan tüm gazilerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum”dedi.

    “BU TOPRAKLAR KOLAYCA BİZİM OLMADI”

    Programda konuşan, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ‘’Kıymetli gazilerimiz, kıymetli şehit ailelerimiz, hepinizi saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum. Bu topraklar kolayca bizim olmadı. Büyük bir zincirin halkalarıyız, Malazgirt Zaferi’nde Anadolu’nun kapıları Sultan Alparslan tarafından açıldı, daha sonra İstanbul’u bize miras bırakan Fatih Sultan Mehmet’ten, daha sonra bu toprakların hep bizim kalmasını sağlayan, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarından, Çanakkale Savaşı’nda toprağa düşenlerden, 1. ve 2. Dünya Savaşı’nda bu toprakların ilelebet bizim kalmasına çalışanlardan, daha sonra ülkemizin hak ve hakikat anlamındaki üstünlüğünü göstermek için, Kore gazilerimizden, Kıbrıs gazilerimizden, PKK’ya karşı dağlarda bu ülke için savaşanlardan, 15 Temmuz gazilerimizden şehitlerimizden Allah razı olsun. Allah bize bu gazilik ruhunu, şehitlik ruhunu hiç unutturmasın. Vatan ve Bayrak öyle mukaddes şeyler ki, eğer onlar olmazsa, başka kutsal saydığımız değerleri de korumak mümkün olmayacak. Hepinizden Allah razı olsun, salonumuzu ve beldemizi şereflendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Her daim duanıza muhtaç olduğumuzu unutmayın, bizler için de ülkemiz için de dua edin inşallah ” dedi.

    Program sonunda, gaziler ve şehit yakınlarına plaket takdim edildi.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir