• GENÇ POLİS ADAYLARINA BÜYÜK DESTEK

    Küçükçekmece Belediyesi, polis olmak isteyen gençlere ücretsiz olarak verdiği ‘POMEM Hazırlık Kursları’yla destek olmaya devam ediyor.

  • Küçükçekmece’de, Küçükçekmece Belediyesi (POMEM) sınavına hazırlanan polis adayı gençlere Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde ücretsiz eğitim desteği veriliyor. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz öncülüğünde başlatılan ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde ücretsiz olarak devam eden Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Hazırlık Kursları polis olmak isteyen gençlerin umudu olmaya devam ediyor.

    GENÇLER UZMAN EĞİTMENLERE EMANET

    Arif Nihat Asya Ortaokulu Kapalı Spor Salonunda devam eden kurslarda polis adayı gençler alanında uzman eğitmenler eşliğinde tempolu koşu, açma-germe hareketleri, arttırma koşulları, şınav ve mekik egzersizleri ile diril, koordinasyon kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları ile oluşturulan parkurlarda sınavlara hazırlanıyor. 2016 yılında başlayan kurslara bu yıl 45 polis adayı genç katıldı. Gençler alanında uzman eğitmenler eşliğinde POMEM kurslarından yararlanmaya devam ediyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir