• Giydirme Cephede Dekoratif Ve Estetik Tercihler

  • İstanbul’da her gün onlarca bina yükseliyor. Bu binaların hepsi de farklı estetik ve mimari özellikler dikkate alınarak inşa ediliyorlar. Büyüklükleri ve genişlikleri ile göz dolduran binalar dış cephelerinde kullanılan dekoratif giydirme cephe ürünleri sayesinde çok daha güzel bir görünüme kavuşuyorlar.

    Estetik ve dekoratif bir duruş ve görünüm sağlamak amacıyla yüksek binalarda kullanılan giydirme cephe ürünleri günümüz mimarisine uygun ve yeterli düzeydeki ürünlerdir. Kalite ve dayanıklılık bakımından yüksek gökdelen ve alışveriş merkezlerinde rahatlıkla kullanılabilmektedirler. Binaların mimari özelliklerine ve dayanıklılığına herhangi bir zarar vermediği gibi mimari kalitesini ve dayanıklılığını da arttırmaktadır.

     Hafif ve Taşınabilir Ürünlerdir

    giydirme cephe ürünlerin yüksek binaların üst kısımlarında tercih edilmesi önemli avantajlar sağlamaktadır. Özellikle yüksek binaların üst kısımlarında hafif malzemelerin kullanılması önemlidir. Çünkü bu malzemeler binaların temellerine daha az yük olmaktadırlar. Bu sayede temel kolanlara fazla yük binmediği için binaların üst katlarında bulunan asma ve kaplama sistemler rahatlıkla taşınabilmekte ve binaların dengesini bozmamaktadırlar.

    Giydirme cephe ürünler cam ve alüminyum malzemeden üretilmiştir. Bu nedenle hafif ve dayanıklı malzemelerdir. Cam kompozit malzeme olarak üretilen giydirme cephe ürünler yeterli düzeyde kalınlığa sahiptir. Bu kalınlığı sayesinde kullanıldığı yere göre bazen bir duvar görevi bile görebilmektedir.

    Hafif oluşlarının en önemli avantajlarından birisi de yüksek binaların üst katlarına kolaylıkla taşınabiliyor olmasıdır. Yüksek katlara kolaylıkla taşınan cam kompozit ürünler bu bölümlerde rahatlıkla montajı yapılabilmekte ve giydirme kaplama ürünü olarak kullanılabilmektedir.

     Geçirmezlik Özelliği

    Geçirmezlik özelliği bulunan cam giydirme cephe ürünleri, binaların dış yüzeylerinde önemli bir koruyucu misyon üstlenmektedirler. Yağmur ve kar gibi doğa olayları nedeniyle binaların dış yüzeylerinin ıslanmasını ve sıvalarının dökülmesini engellemektedir. Yaşanan doğa olayları veya kaza olayları nedeniyle olası farkı kimyasalların sızması da giydirme cephe ürünleri tarafından üst seviyede önlenmektedir.

    İnternet sitemize giriş yaparak giydirme cephe ürünlerinin özelliklerini öğrenebilirsiniz. Firmamız tarafından yapılan giydirme cephe projelerimizin sunumlarına bakabilir ve hizmetlerimiz hakkında kapsamlı bilgi alabilirsiniz. Telefon numaralarımızdan bize ulaşarak giydirme cephe sistemleri için randevu talep edebilirsiniz. Bir İstanbul firması olarak giydirme cephe yapımı işleriniz için telefonlarınızı bekliyoruz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir