• GÜNLÜK DEĞİL ÖMÜRLÜK YOLLAR

    Büyükçekmece Belediyesi, Tepecik Ulus Mahallesi’nin en işlek yeri olan Atatürk Caddesi’nde yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

  • Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Günlük değil ömürlük hizmet verecek standartlarda yollar yapıyoruz” dedi.

    Demirli beton zemin üstüne asfalt

    Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tepecik Ulus Mahallesi’nin en yoğun olarak kullanılan Atatürk Caddesi’nde hummalı bir çalışma sürdürüyor. Caddenin zeminine ilk olarak demirli beton atılarak üzerine tretuvarlar döşeniyor. Demirli beton zeminin üzerine de asfalt serilme işlemleri yapılacak. Ayrıca caddenin aydınlatma işleri de yine Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılıyor.

    “İşlek bir çarşı haline getireceğiz”

    İncelemeler sırasında cadde esnafıyla görüş alışverişinde bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yapmış oldukları çalışmaların Tepecik’in cazibesini artacağını belirterek; “Yol çalışması tamamlandığında, Tepecik bölgesinin büyük sorunu olan Atatürk Caddesi’ndeki trafik sorununu çözmüş olacağız. Çalışmalarımız doğrultusunda Ulus Mahallesi’ne ömürlük yollar yapıyoruz. Alt zeminine demirli beton üzerine asfaltlama yapıyoruz. Ayrıca kaldırımları da geniş tutarak vatandaşın en sık kullandığı caddeyi işlek bir çarşı haline getireceğiz. Yapmış olduğumuz çalışmalar sayesinde Tepecik bölgesi hem konumu hem de görüntüsüyle modern bir şehir havasına bürünecek” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir