• GÜZELCE’YE PRESTİJLİ MEYDAN

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Güzelce Mahallesi Meydan’ında başlatılan yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Güzelce Mahallesi Meydan’ında başlatılan yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

    Yapılmakta olan yol, kaldırım, tretuvar, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları ile Güzelce Meydanı, mahallenin güzelliğine farklı bir güzellik katacak.

    Başkan Akgün’e teşekkür ettiler

    Güzelce mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini göz ardı etmeyen Başkan Akgün, Güzelce’nin tarihi ve dokusuna yakışacak ömürlük bir meydan yenileme projesi başlattı. Sürdürülen çalışmaları yakından takip eden Güzelceli vatandaşlar, yapılan düzenlemenin görselliğin yanı sıra bölge halkı ve esnafı açısından da büyük bir değişim ve gelişme olduğunu belirterek, Dr. Hasan Akgün’e çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

    “Kalıcı eserler hayata geçiriyoruz”

    Belediye başkanlığı görevi boyunca makamında durmak yerine sürekli olarak bölge denetimleri yapan ve ilçe halkıyla iç içe olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Güzelce Meydanı’nda yapılan çalışmalarla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Bir kenti temsil eden meydanları, caddeleri ve yollarıdır. Büyükçekmece için ürettiğimiz projelerin kalıcı bir değer olarak hayata geçirilmesine özen gösteriyoruz. Bu anlamda ilçemizin en güzel mahallerinden bir tanesi olan Güzelce Mahalle’sine ilçenin dokusuna uygun prestijli bir meydan yapıyoruz.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir