• Hançerli: Avcılar’a ihanet ettirmeyeceğiz

    Cumhuriyet Halk Partsi (CHP) Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli ve İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu Avcılar’da birlikte Avcılar Havuz Meydan’da miting düzenledi. 16 bini aşkın sayıda kişinin katıldığı coşkulu mitinge, CHP seçmenlerinin yanı sıra İyi Parti seçmenleri de yoğun katılım gösterdi.

  • Cumhuriyet Halk Partsi (CHP) Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli ve İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu Avcılar’da birlikte  Avcılar Havuz Meydan’da miting düzenledi. 2500’ü aşkın sayıda kişinin katıldığı coşkulu mitinge, CHPseçmenlerinin yanı sıra İyi Parti seçmenleri de yoğun katılım gösterdi. Mitingde CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, İstanbul Milletvekilleri Özgür Karabat, Sibel Özdemir, İlçe Başkanı Hasan Şeker, İyi Parti İlçe Başkanı Serkan Yalın da hazır bulundu.

    Miting sırasında meydanda adım atacak yer kalmazken halkı selamlayan iki aday, İstanbul’u ve Avcılar’ı alacaklarını söyledi. Bahar Şenliği olarak düzenlenen etkinlikte sahneye ilk olarak Turan Hançerli çıktı. Yoğun destek için Avcılar halkına teşekkürlerini sunan Hançerli’nin projelerini anlattığı sırada meydan “Avcılar’ın gururu Turan Hançerli” sloganlarıyla inledi.

    “AVCILAR’A İHANET ETTİRMEYECEĞİZ”

    Konuşması sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “İstanbul’a ihanet ettik” sözlerine atıfta bulunan Hançerli, “Asla Avcılar’a ihanet ettirmeyeceğiz. Avcılar’ın bir evladı olarak kentin sorunlarını biliyorum. Bu sorunları tek tek çözeceğiz.” dedi.

    Avcılar’la ilgili projelerini anlatan Hançerli, kentin en önemli sorunlarının başında gelen imar, güvenli konut, eğitim ve otopark meselelerini çözeceklerini söyledi.

    Hançerli, “Sayın İmamoğlu ile Avcılar’ın sorunlarını tek tek konuştum. Bu sorunları birlikte çözeceğiz. Avcılarımız’ ın en önemli sorunları otopark, güvenli konut, kentsel dönüşüm ve imar. Halkımızın güvenli konut ihtiyacını 5 yılda ortadan kaldıracak projelerimiz hazır. Kentsel dönüşümde halkımızın yanında olacağız. Avcılar’daki imar sorununu “yerinde” çözeceğiz. Kimse evinden ve yerinden olmayacak. Biz, vatandaşın tapusunu ve mülkünü koruyacağız. Söz veriyorum.” dedi.

    “AVCILAR’DA OKUL SORUNU KALMAYACAK”

    Avcılar’da 60 kişilik sınıfları olan okulların bulunduğunu belirten Hançerli, eğitim sorununun çözümü için Belediye olarak her türlü imkanı seferber edeceklerini söyledi.“60 kişilik sınıfların olduğu okullarımız var. Sorumlunun kim olduğunu halkımız çok iyi görüyor ve biliyor. Biz Avcılar Belediyesi olarak çocuklarımızın geleceğini Ankara’da sessiz kalan, uyuyan kimselere bırakmayacağız. Avcılar’da okul sorunu kalmayacak.” dedi.

    “Avcılar, yeşil alanlarıyla İstanbul’un pek çok ilçesinin önünde. Fakat bu yetmez, Avrupa’nın ve dünya standartlarının çok gerisindeyiz. Her mahallede park ve yeşil alan yapacağız. Başta çocuklarımız olmak üzere Avcılarımız, tüm vatandaşlarımız için daha yaşanılır olacak.”

    KADIN KOOPERATİFLERİ VE KREŞ

    Yerel ekonomiyi destekleyerek Avcılar halkının gelirine doğrudan katkı sağlayacaklarını belirten Hançerli, Kadın Kooperatifleri projesini anlattı:

    “Gençlerimizin, kadınlarımızın ve çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe kavuşması için her şeyi yapacağız. Kadın Kooperatifleri, Avcılar’da çalışmaya başlayacak. Kadınların ürettiği ürünler Avcılar’ın en işler caddelerinde satışa sunulacak. Kadınlar daha çok üretecek, daha çok kazanacak.”

    Mitingde Hançerli’ nin ardından konuşan İmamoğlu da bütünleyici bir yaklaşım sergileyerek “ Herkesin oyuna talibim. Ak Parti’ye oy veren seçmenden de oy istiyorum, Mhp seçmeninden de, HdpSeçmeninden de” dedi ve ekledi “ Seçim günü kutlamalarda da mütevazi ve birleştirici olmayı unutmayalım. Biz gönülleri kıra kıra değil kazana kazana seçimi alacağız”

     

     

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir