• HANÇERLİ’DEN AVCILARSPOR’A MORAL ZİYARETİ

    Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Süper Amatör Küme’de mücadele eden Avcılarspor’u ziyaret ederek futbolcular ve kulüp yöneticileriyle bir araya geldi.

  • Ligde TED İstanbul Koleji ile yapılacak maçın hazırlıklarını sürdüren Avcılarspor’a Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’den moral ziyareti geldi. Hançerli, Firüzköy Atatürk Stadyumu’nda çalışmalarını sürdüren futbolcular ve kulüp yöneticileriyle görüşerek başarılar diledi. Belediye Meclis Üyeleri ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yusuf Kara da ziyarette Başkan Hançerli’ye eşlik etti.

    Spor yapmanın ruhsal ve fiziksel açıdan önemini vurgulayarak Avcılar’da herkesin dilediği sporu yapabileceği bir kent yaratmak istediğini belirten Hançerli, “İlçemizin yeşil sahalardaki temsilcisi Avcılarspor Kulübü’ne ligde başarılar diliyorum. Başarılı olacaklarına, göğsümüzü kabartacaklaına inanıyorum” dedi.

    Avcılarspor Kulübü’nden yapılan açıklamada ise, “Nazik ziyaretinden ötürü Turan Hançerli’ye teşekkür eder, her zaman yanımızda olmasını dileriz” ifadeleri kullanıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir