• HANDAN TOPRAK: AVCILAR’IN UMUDU OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

    Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak aday adaylık başvurusunu yaptı. Yüzlerce Avcılarlı ile birlikte CHP Avcılar İlçe Başkanlığı'na yaptığı aday adaylık başvurusu sonra Avcılar Meydan'da basın açıklaması düzenledi.

  • Avcılar halkının yalnız bırakmadığı Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak prosedür gereği CHP Avcılar İlçe Başkanlığına aday adaylık başvurusunu yaptı.

    Başvuru sonrası basın açıklaması yapan Başkan Toprak, ‘Arkadaşlarımla ve ailemle birlikte ilçe başkanlığına gidip aday adaylık başvurusu yapacaktık. Bir baktım ki benim ailem o kadar büyük ki Avcılar, İstanbul, Türkiye. Biz önce insan diyenleriz. Bizler Atatürk’ün izinden gidenleriz. Belediye başkanı şehir eminidir. Vatandaşın malını, canını, namusunu teslim edecekleri kişidir. Belediyeler hastane gibidir. Başkanlar doktor gibidir. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu her zaman söyler. Seçim biter bitmez rozetinizi çıkartacaksınız. Ayrım yapmadan herkese eşit hizmet edeceksiniz. Bizler Avcılar’ın umudu olmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz dönem belediye başkanlarına cefa dönemidir. İktidar oldukları halde istifa ettirilmiştir. Kayyum atanmıştır. Belediye başkanı arkadaşlarımız görevden alınmıştır. Ülke olarak 6 seçim geçirdik. Ardından krizi yaşadık. Ama Avcılar doktor başkanıyla birlikte İstanbul’a Türkiye’ye kriz aşısı yapacaktır. Yüzde 75’in karamsar olduğu ülkemizi bu karamsarlıktan çıkaracağız. Halkçı kimliğimizle hep birlikte ilerlemeye devam edeceğiz. Ben sizlere hizmet etmenin gururuyla bir kez daha müracatımızı gerçekleştirdik. Yolumuz aydınlık olsun’ şeklinde konuştu.

    Basın açıklaması sırasında konuşması sık sık kesilen Başkan Toprak’a ‘Avcılar seninle gurur duyuyor. Halkçı başkan. Durma ilerle halkın seninle’ sloganları yapıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir