• HASAN AKGÜN: YENİ PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçe genelinde düzenlenen “Mutluluk Şehri Buluşmaları” kapsamında Büyükçekmecelilerle bir araya gelerek vatandaşların istek ve önerilerini dinliyor.

  • Başkan Akgün bu kez de Mimaroba gerçekleştirilen Mutluluk Şehri Buluşmalarında Mimaroba’da ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi.

    Hayata geçirilen ve devam eden projeler hakkında bilgi veren Başkan Dr. Hasan Akgün, önümüzdeki dönemde Büyükçekmece’de hayata geçirilecek projeler hakkında da açıklamalar yaptı. Toplantıya katılan Mimarobalı kadınların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Akgün, kendisine yöneltilen soruları da cevapladı.

    “Yeni ve önemli projelere imza atacağız”

    Vatandaşların sorularını tek tek yanıtlayan Başkan Dr. Hasan Akgün şu şekilde konuştu: “Her hafta belirli bölgelerde düzenlediğimiz bu buluşmalar sayesinde Büyükçekmece ailemin taleplerini dinliyor, hizmet yolunda sizlerin öneri ve görüşlerinizi dinliyoruz. Büyük Büyükçekmece ailemin istek ve önerilerini her zaman dikkate almışımdır. Yeni yılda da değerli Büyükçekmece ailemiz ile birlikte yeni ve önemli projelere imza atacağız.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir