• HASAN AKGÜN YİNE YANILMADI

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yaklaşık bir ay internet sitemize verdiği özel demeçte yerel seçimlerin zamanında yapılacağını başkanlık seçiminin de ramazan bayramından bir sonraki hafta olacağını söylemişti. Akgün'ün bu tahmini doğru çıktı.

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yaklaşık bir ay internet sitemize verdiği özel demeçte yerel seçimlerin zamanında yapılacağını başkanlık seçiminin de ramazan bayramından bir sonraki hafta olacağını söylemişti. Akgün’ün bu tahmini doğru çıktı.

    Büyükçekmece’nin tecrübeli Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün başkanlık seçiminin tarihini bildi. Yaklaşık bir ay önce bir programda verdiği özel demeçte. 15 Temmuz’da seçim olmayacağını ramazan bayramından bir sonraki hafta seçim yapılacağını söylemişti.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise seçimlerin 24 Haziran’da yapılacağını belirtmişti.

    Akgün ne demişti…

    SEÇİMLERİN TARİHİNİ VERDİ

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün genel seçimlerin 2018 yılınca yapılacağını söyledi. Akgün, ‘Benim tespitim şudur. Bir vatandaş ve bir belediye başkanı olarak. 2018 yılında başkanlık seçimi ile parlamento seçimi olacak. 2019 30 Mart’ta da belediye seçimi olacak. Büyük olasılıkla Ramazan bayramından sonraki pazar günü. 15 Temmuz’da seçimi ben zayıf görüyorum’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir