• HASANHACI KÖYÜ BÖYLE GÜZEL ŞENLİK GÖRMEDİ

    23’üncüsü düzenlenen Hasanhacı Köyü Yayla Festivalinin bu yıl düzenlenen organizasyonu büyük ilgi gördü. Geçmişte düzenlenen festivalleri gölgede bırakan Çankırı İli Orta İlçesi Hasanhacı Köyü Yayla Festivali üst düzey siyasilerin katılımı ve ikramlarıyla büyük yankı uyandırdı.

  • Avcılar’lı iş adamı Ahmet Kaplankaya’nın başkanlığını yaptığı Hasanhacı Köyü Derneğini’nin organize ettiği festivalde Ünlü DJ Afrikalı Ali sunuculuk yaparken, Festivalde sahneye çıkan ünlü şarkıcılar Sami Çelik, Aylin Dinçer ve Recep Arıcı binlerce Hasanhacılıya unutulmaz bir gün yaşattı.

    KAPLANKAYA, ‘FESTİVAL MUHTEŞEM GEÇTİ’

    Tarihinde ilk kez bu düzeyde bir festivalle karşılaşan Hasanhacı Köyü sakinleri felekten bir gün geçirirken festivalin mimarı Ahmet Kaplankaya’ya büyük ilgi gösterdiler. Yüzlerce Hasanhacı köyü sakinine unutulmaz bir gece yaşatan Kaplankaya festivalin kusursuzca geçtiğini ve kendisine katkı sunan tüm yönetim kurulu üyelerine ve hemşerisine teşekkür etti. Kaplankaya, ‘Çankırı Orta İlçesine bağlı Hasanhacı Köyü tarihi günlerinden birini yaşamıştır. Yirmi üçüncüsü düzenlenen bu festivalin bu yılki organizasyonuna gösterilen ilgi beni oldukça mutlu etmiştir. Önümüzde ki yıllarda inşallah daha profesyonel festivaller düzenleyeceğiz. Bugün bizleri yalnız bırakmayan milletvekillerine, belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, siyasi parti ilçe başkanlarımıza, muhtarlarımıza, iş adamlarımıza, STK başkanlarımıza, gazeteci dostlarımıza, sanatçılarımıza ve değerli halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.

    SİYASİLER AKIN ETTİ

    Bu yıl ilki düzenlenen Hasanhacı Köyü Yayla Festivaline özellikle Çankırı, Orta ve Hasanhacı Köyü siyasileri büyük ilgi gösterdi. Festivale, Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, geçmiş Dönem Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıbık, İl genel Meclis üyesi Ahmet Kaşkaya, İl Genel Meclis üyesi İshak Akdemir, ÇANDEF Genel Başkanı Zeynettin Aydın, Orta Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Güneş, İstanbul Kuruyemişçiler Odası Başkanı İsmail Taşkın, Geçmiş Dönem Vakıf Başkanı Eşref Harmandar, Orta Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Atkaracalar Belediye Başkanı Harun Oflaz, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, Ilgaz Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan, Yaylakent Belediye Başkanı Kadir Dede, Çankırı AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Furkan Altuntaş, AK Parti Orta ilçe Başkanı Halil Akpunar, AK Parti Kurşunlu ilçe Başkanı, MHP Orta İlçe Başkanı Ahmet Denizhan, MHP Korgun İlçe Başkanı, Orta ilçesi köyü muhtarı ve yüzlerce vatandaş katıldı.

    Ünlü sanatçıların söylediği şarkılarla tüm gün boyunca eğlenen Hasanhacı köyü halkı ikramlarla da unutulmaz bir gün yaşadı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir