• HAYALLERİ GERÇEK OLDU

    Tunceli Munzur Üniversitesi’nde okuyan kızların İstanbul’u görme hayalini Bakırköy Belediyesi gerçekleştirdi.

  • 5 gün boyunca Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun misafiri olarak Bakırköy’de konaklayan üniversiteli kızlar; Bakırköy ve İstanbul’un tarihi, kültürel ve turistik mekanlarını ziyaret ettiler, sinema ve tiyatroya gittiler, Reina’ya karanfil bıraktılar, Bakırköy Belediyesi Atatürk ve Spor Yaşam Köyü’nde kapalı havuzda yüzdüler, günü birlik tarihi Gelibolu Yarımadasını ve Truva’yi ziyaret ettiler.

    Tuncelili üniversiteli kızlar, ”Hep televizyondan imrenerek izlediğimiz İstanbul’u görmek hayalimizdi. Bu hayalimizi gerçekleştiren Bakırköy Belediye Başkanı ve Bakırköy Belediyesi yetkililerine teşekkür ederiz.” dediler.

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da öğrencilerin ziyareti sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Kızlarımızın hayalini gerçekleştirmenin onurunu yaşıyoruz. Sadece Tunceli’den değil Anadolu’nun pek çok kentinden Bakırköyümüze gelen öğrencilere ev sahipliği yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Gençlerimizin anılarında yer edinebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kapımız her zaman çocuklara ve gençlere açık olacak.”

    Başkan Kerimoğlu ziyaretin ardından üniversiteli kızlara günün anısına hediye ve madalya sundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir