• Hayat Park sokak hayvanlarını unutmadı

    Hayat Park Gayrimenkul A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Medet Anli, İstanbul'da Esenyurt, Bahçelievler ve Beylikdüzü'nde hayata geçirdikleri emlak projelerinin yanı sıra sokak hayvanları için de önemli projeleri olduğunu açıkladı.

  • Yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen ve birkaç ay önce hayata geçirilen Kedi Bakım Evi projesi ile sokak hayvanlarını korunması ve sağlıklı bir şekilde yaşamlarına devam edebilmesinde sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmeye devam eden iş insanı Medet Anli, sokak hayvanlarına değer veren bir toplum bilincinin aşılanması için çalışmaların ara verilmeksizin sürdürüleceğini kaydetti.

    Medet Anli, özellikle hayvan derneklerinden ve sokak hayvanlarına duyarlı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve destek gördükleri “Kedi Bakım Evi” projesinin lansmanında, “Öncelikli olarak kedilerin bakıma muhtaç ve hasta bir şekilde sokakta kimsesiz kalmasını hiçbir şekilde istemiyoruz. Hayvanlar da insanlar gibi bir canlıdır ve canlı gibi davranmayı hak eden varlıklardır. Bunun bilincinde olduğumuzdan dolayı özellikle kedilere bir Rehabilitasyon Merkezi açmayı düşünerek onların tüm bakımlarını yapmaya çalıştık.” açıklamasında bulunarak sokaklarda çaresiz duruma düşen kedilerin yaşama tutunmasında üzerlerine düşen sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini ifade etti.

    Tedavi Olan Kediler Yeniden Yaşam Alanına Dönüyor

    “Kedi Bakım Evi” kapsamında ilk etapta sokakta kimsesiz ve aç bir şekilde dolaşan tüm kedilerin tespit edilmesini sağladıklarını belirten Anli, yardıma muhtaç kedilerin özellikle bu projeyle rehabilitasyon merkezine getirildiğine dikkat çekti. Rehabilitasyon merkezinde görev yapan veteriner hekimler eşliğinde sokak kedilerinin bakımları ve tedavilerinin yapıldığını ifade eden iş insanı Medet Anli, “Kısırlaştırma çalışmalarını da yaptığımız Bu kediler kendi doğal yaşamlarına bırakılmak üzere bir süre bizim merkezimizde yaşamlarına devam ediyor. Veteriner hekimlerimiz tarafından belli bir olgunluğa getirilen kediler ekiplerimiz vasıtasıyla yaşayabilecekleri doğal yaşam alanlarına bırakılıyor. Bu sayede kedilerin zorlanmadan ve herhangi bir sıkıntı çekmeden karınlarını doyurabilecek bir yaşam alanı bulmanın huzuru yaşıyoruz” açıklamasında bulundu.

    Hayat Park Gayrimenkul A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Medet Anli, sadece emlak sektöründe faaliyet gösteren bir başarılı bir şirket olarak anılmak istemediklerini, gayrimenkul sektöründe ülkeye ve vatandaşlara sunulan faydalı hizmetlerin yanı sıra gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile de öne çıkmak istediklerini ifade etti. Bu kapsamda yeşil alanlara ve ülkenin geleceği olan üniversite öğrencilerine yönelik yapılan desteklerin yanı sıra sokak hayvanlarının da ilgiye ve yardıma muhtaç olduğunu düşündükleri için bu alanda hizmet vermeye özen gösterdiklerini kaydeden Anli, sokak hayvanlarının yanı sıra bu projeyle bir çok insana da umut olduklarını belirtti.

    “Sokakta Yardıma Muhtaç Kedi Kalmayacak”

    İnsanların ve toplumun sokak hayvanlarına karşı daha duyarlı olması amacıyla üzerlerine düşen farkındalık yaratma sorumluluklarını da istisnasız yerine getirdiklerini ifade eden iş insanı Medet Anli, sokakta kalan ve bakıma muhtaç olan birçok kedinin “Kedi Bakım Evi”nde gerekli tedavi koşullarında tüm ihtiyaçlarının karşılandığı ve sonrasında kendi doğal yaşam alanlarına bırakıldıklarını açıkladı. Böylelikle kedi için uzun süreli kalma yeri yerine sadece hasta, yaralı bakım ve tedavi hizmeti verilerek yardıma muhtaç kedilerin tedavi olması sağlandığını belirten Medet Anli, projeye karşı yoğun ilgi olmasından dolayı memnun olduklarını da ifade etti.

    Hayvan hakları savunucuları ve hayvanlara karşı duyarlı kişiler tarafından yoğun ilgi gören Hayat Park Gayrimenkul A.Ş ” Kedi Bakım Evi ” sayesinde sokaklarda insanlardan merhamet ve yardım bekleyen muhtaç kedilerin kalmayacağını açıklayan Medet Anli, genellikle sokakta yetişmiş, kayıp olmuş ya da sahipleri tarafından dışlanmış, hasta, yaralı ve diğer sıkıntılara maruz kalan hayvanlara sığınacak geçici bir yer sağlamak amacıyla hayata geçirilen bu projenin aynı zamanda toplumda hayvanlara karşı bir duyarlılık göstergesi olarak algılanması gerektiğine dikkat çekti.

    Kedibakimevi.com Hizmete açıldı

    Tüm bu hizmetlerin çağın gereksinimlerine uygun olması için www.kedibakimevi.com isimli internet sitesi hizmete açılarak tedavileri yapılan kedilerin sahiplendirilmesi planlandı. İnternet sitesinden kedileri sahiplenebilecek, yaralı ya da bakıma muhtaç kedileri site üzerinden Hayat Park Kedi Bakim Evi’ne ulaştırabileceksiniz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir