• Hür Okulları yeni eğitim-öğretim yılına hazır

    Hür Okulları Kurucu Başkanı Abdullah Devecioğlu yeni eğitim-öğretim yılı öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Hür Okulları'nın eski Köy Enstitüsü mantığıyla eğitim vereceklerini söyleyen Devecioğlu: 'Biz burada çocuklarımıza yaşayarak öğrenecekleri bir model sunuyoruz' dedi

  • Hür Okulları, eğitim kalitesi, vizyonu ve fark yaratan çalışan iletişimi ile Büyükçekmece’de en fazla tercih edilen özel okullar arasında yer almaya başladı. Hür Okulları Kurucu Başkanı Abdullah Devecioğlu, ‘Yeni eğitim-öğretim yılına hazır olduklarını, Hür Okulları olarak çocuklara dokunarak, hissederek, yaşayarak öğrenebilecekleri bir eğitim modeli sunduklarını ifade etti.

    DEVECİOĞLU: KÖY ENSTİTÜSÜ MANTIĞINI GETİRDİK

    Okul kurcusu Devecioğlu yeni eğitim yılı öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kaliteyi ön planda tutarak ve çocukları sevgiyle kucaklayarak yaşayarak öğreten bir eğitim modeli vurgusu yapan Devecioğlu: ‘Bizler burada Hür Okulları olarak eski Köy Enstitüsü mantığıyla çocuklarımıza dokunarak, hissederek, yaşayarak öğrenebilecekleri bir eğitim modeli sunuyoruz. Çocuklarımıza bitki, sebze ve meyve nasıl ekilir, yetiştirilir ve ürün haline gelir öğretmek, hayvan sevgisini aşılamak, çocuklarımızda farkındalık yaratmak, Anadolu Lisesi’ni de hayata geçirerek akademik anlamda da onlara her türlü fırsatı sunmak istiyoruz. Bu okul hepinizin hizmetindedir. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Ülkemizin geleceği için bir şey yapabiliyorsak ne mutlu  bize.” ifadesini kullandı.

    Devecioğlu’nun  konuşmasının ardından Hür Okulları Genel Müdürü Ülven Şahin basın mensuplarına okulu gezdirerek hem organik bahçelerini, sınıf ünitelerini ve sosyal alanları tanıtan bir sunum yaptı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir