• İBB’YE ‘MOBİL ÇÖZÜMLER’ PROJESİNE ÖDÜL

    Çağrı merkezi sektörünün en iyilerinin belirlendiği Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri’nde bu yıl 4 kategoride Türkiye’nin en başarılı çağrı merkezlerine sahip kuruluşlar yarıştı.

  • 6 kurumun ödül kazandığı yarışmada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)‘153 İstanbul – Entegre Mobil Çözümler’ projesiyle‘En Övgüye Değer Müşteri Deneyimi’ ödülünün sahibi olarak devler ligindeki yerini aldı.

    İBB’nin kazandığı ödül Fairmont Quasar İstanbul Otel’de gerçekleşen galada İBB Halkla İlişkiler Müdürü Atakan Yılmaz’a takdim edildi. İBB, Entegre Mobil Çözüm Hizmetleri kapsamında vatandaş memnuniyetini amaçlayan 153 İstanbul Çağrı Merkezi Hizmetleri, Sosyal Medya uygulamaları ve Yerinde Çözüm ekiplerinin 7/24 entegreli çalışması gibi hizmetlerle, hızlı ve etkin çözüm üretiyor.

    Çağrı merkezlerinin gelecek vizyonunu geliştirmeyi hedefleyen ve alanında tek olma özelliği taşıyan Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri, sektörel başarının teşvik edilerek kalitenin arttırılmasını amaçlıyor. Yarışmanın kazananları uzman jürinin titiz değerlendirmeleri sonucu belirlendi. Başvurular arasından elenerek finale kalan projeler başvuru sahibi kurum temsilcileri tarafından jüri karşısında sunum yapılarak anlatıldı. Sunum sonunda asıl ve konuk jüri üyelerinin soruları da cevaplandırıldı.

    2002 yılında kurulan IMI Conferences, Türkiye’nin saygın konferans firmalarından biri olarak gösteriliyor. İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü IMI Conferences tarafından düzenlenen Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri’nde 2014, 2015 yıllarında da eğitim ve teknoloji alanında ödüle layık görülmüştü.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir