• İbrahim Ulusoy: Avcılar’ı tedavi edeceğiz

    Ak Parti Avcılar Belediye Başkan adayı Dr. İbrahim Ulusoy basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında buluştu. Avcılar’ı marka kent haline getireceklerini belirten Ulusoy, ‘ Avcılar'ı tedavi etmeye geldiklerini’ ifade etti

  • Avcılar’ın durumunun içler acısı halde olduğunu söyleyen Ulusoy, ‘Avcılar şu an bitkisel hayatta yaşam sürmeye çalışıyor. Sanki yoğun bakımda bir hasta olur ya makineye bağlı yaşam sürmeye çalışır. Ne kadar daha devam eder? Yakında hasta enfeksiyondan yaşamını yitirir. Avcılar artık tedavi olmalı kanserden kurtulmalı bu hezimetten kurtulmalı” dedi.
    Avcılar hizmetle tanışacak
    Avcılar’da her karşılaştığı insanın dolma noktasında olduğunu hizmet alamadıklarını belirttiklerini ifade eden Ulusoy, ‘’Avcılar hizmetle tanışacak. İnsanlar şafak sayıyor. Her karşılaştığımız insan dolma noktasına gelmiş. Öyle bir öğretilmiş çaresizlik içine sokulmuşuz ki belediye nedir; çöp toplar, su akıtır. Zaten çöpler bir gün toplanıp bir gün toplanmıyor. İşçi kardeşlerimizin maaşı ödenmiyor. Geçenlerde dejavu yaşıyorum sandım. Doksanlarda mıyız dedim? 20 yıldır geldiğimiz nokta bu. Ama 31 Mart’ta geniş bir mutabakatla birlikte geleceğimizin teminatı olan genç kardeşlerimizle, çocuklarımızla, hanımefendilerimizle sizlerle birlikte 31 Mart’ta bu hezimeti bitreceğiz. 1 Nisan’da Avcılar için yeni hizmetler olacak. Yeni mutluluklar umutlar olacak. Marka kent olmamızın başlangıcı olacak” diye konuştu.

    İstanbul’un en geri kalmış ilçesi
    Ak Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy konuşmasının devamında şunları söyledi; ‘39 ilçe içinde en geri kalmış ilçeyiz. Borçları hiç söylemiyorum. Onlar zaten felaket. Borçları sizler benden daha iyi biliyorsunuz. İller Bankası’ndan gelip buharlaşan paralardan bahsetmiyorum. 4 dönemde 20 yılda gelen parayı hesaplattım. Of, of dedim. O parayla Avcılar’ı baştan yaratırsınız. Ama taş üstünde taş yok. Ama belediye de kültür merkezi yapar oyun alanı yapar dinlenme alanı yapar park alanı yapar tesis yapar borçlandım der. Sizin için yaptım der. Borç da yiğidin kamçısı derim. Ama şimdi bakıyorum. Borç var ama hizmet yok. Bu gerçeği herkes biliyor. Mart’ın sonu bahar diyorlar. Yahu Avcılar’a 20 yıl kara kış yaşattınız.”

    Toplantıya Ulusoy’un yanı sıra AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan, Milliyetçi Hareket Partisi Avcılar İlçe Başkanı Mehmet Nur Kutun ve çok sayıda yerel basın temsilcisi katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir