• İbrahim Ulusoy’un projeleri 2014 yılındaki aday Bayram Şenocak’ın projeleri çıktı

    Avcılar’a proje aday olarak gönderilen Ak Parti İl Başkanı Bayram Şenocak’ın ısrarları üzerine Avcılar’dan Ak Parti Belediye Başkan adayı olan Dr. İbrahim Ulusoy’un projeleri 2014 yılında aday olan Bayram Şenocak’ın projeleri çıktı

  • Avcılar’a proje aday olarak gönderilen Ak Parti İl Başkanı Bayram Şenocak’ın ısrarları üzerine Avcılar’dan Ak Parti Belediye Başkan adayı olan Dr. İbrahim Ulusoy’un projeleri 2014 yılında aday olan Bayram Şenocak’ın projeleri çıktı

    Yerel seçimlerin son haftasında proje krizi çıktı. Avcılar Ak Parti Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy’un bir çok projesi 2014 yılında aday olan Bayram Şenocak’ın projeleriyle aynı çıktı. Özellikle 2014 yılında vaat ettiği devlet hastanesi projesi, bugün yine Ak Parti adayı Ulusoy’un projeleri listesinde yer aldı.

    HER SEÇİM DÖNEMİNDE AYNI PROJELER

    Bir önceki yerel seçimlerde de Avcılar’a sunulan projelerin aynı olması ilçe sakinleri tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Proje kitapçığında benzer projelerin olmasının yanı sıra internetten alınan fotoğraflarda yeni proje gibi gösterildi.

    ŞENOCAK FARK YEMİŞTİ

    2014 yerel seçimlerinde de Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli Avcılar’da Ak Parti’nin adayı olan şu anda mevcut Ak Parti İl Başkanı Bayram Şenocak’a da 9 bin oy fark atmıştı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir